Канадците да, но не по известният на нас начин.myhata II написа: А,канадците ?!?

Канадците да, но не по известният на нас начин.myhata II написа: А,канадците ?!?
Julian_04 написа:Канадците да, но не по известният на нас начин.myhata II написа: А,канадците ?!?
Муи, за тия 4 години знаеш ли колко пъти вдигнаха цената на тока в БГ-то? Да видя някой да стачкува? А само тока да беше с мед да го намажеш.myhata II написа:Julian_04 написа:Канадците да, но не по известният на нас начин.myhata II написа: А,канадците ?!?По кой.че вече 4 година не ги видях да мрънкат или стачкуват,бензина от 0.63 стигна до 1,50 и нищо ,за тея години само транспорта и боклукчийте стачкуваха и то подкукуросани от синдикатите
Това с реактора обеснява някой нещаmyhata II написа:Ша го вдигат я Килка,нали искахте да сте Европейци,така ще е КЛАУЗИ майна !!
Ей го на над мене на 69 км ядрен реактор пращи ли та пращи
Ъ-ъ-ъ-ъ в Отава е посолството. Предишното назначение беше мъж. За сегашния не знам, най-вероятно е същия както от миналата година, т.е. е мъж. По спомен името му е Евгени Стойчев и е посланик от 2007 до моментаRhea написа:Аз съм много доволна от консулския отдел в Отава. Ние сме в Канада от 93-та и от 97-ма нямахме валидни български документи. Миналата година решихме да си вадим лични карти и от Отава много ни помогнаха, както служителката на гишето, така и консулката. Мисля, че ако се държим като в България, ще бъдем обслужвани като в България. Просто обслужването е двупосочен процес.
Да, съгласен. Проследих линка ти. Най-вероятно става дума за консулски офис, но не успях да намеря списък на услугите, които се предоставят и цените, а може да имам нуждаLinko написа:ZanzibarHero, жената коректно е написала "консулския отдел в Отава", "жената на гишето" и "консулката". Под последното понятие се разбира лицето заемащо длъжността "Консул" към посолството в Отава. Ето ти състава на мисията и както се вижда лицето е жена - Румяна Йорданова т.е. консулка. Потребителката не е контактувала с цялото посолство наведнъж, нито пък с посланника.
ОК. Мястото е неочаквано, но информацията е наистина полезна ...Linko написа:Интерсуващата те информация е на друга страница.
Виж под картата с обозначението на адреса на посолството.