Niakoi da prodava izgodno apartament v Sofia?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
nashenche

Niakoi da prodava izgodno apartament v Sofia?

Мнение от nashenche »

Gledam, che dosta narod se izselva v Canadata i kat gledam tka se chudia i maia dali niakoi ne prodava izgodno apartament ili kashta tuk v Sofia?! E, ako e nov(a) oshte po-dobre! Niama da otkaja :) Vse pak ostavashtite tuk triabva da mu tarsim reshenieto kak da se opraviame tuka. Ta nadiavam se tova da ne iadosa niakoi vav foruma! Vse pak edna podobna pokupko-prodajba moje da pomogne na niakoi badesht imigrant :)
Аватар
Koko

Re: Niakoi da prodava izgodno apartament v Sofia?

Мнение от Koko »

nashenche написа:Gledam, che dosta narod se izselva v Canadata i kat gledam tka se chudia i maia dali niakoi ne prodava izgodno apartament ili kashta tuk v Sofia?! E, ako e nov(a) oshte po-dobre! Niama da otkaja :) Vse pak ostavashtite tuk triabva da mu tarsim reshenieto kak da se opraviame tuka. Ta nadiavam se tova da ne iadosa niakoi vav foruma! Vse pak edna podobna pokupko-prodajba moje da pomogne na niakoi badesht imigrant :)
Изгодно за кого – за купувача? Май точно заради такива купувачи народа взе да емигрира от България, не мислиш ли? След като смяташ че можеш да си оправиш положението за сметка на някой друг – мисля че такова отношение просто не подлежи на коментар .... :metro:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз продавам панелна боксониера в Младост 6 за $500 000, много изгодна цена за мен, половина ги искам депозит при проявяване на интерес.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Koko написа:
nashenche написа:Gledam, che dosta narod se izselva v Canadata i kat gledam tka se chudia i maia dali niakoi ne prodava izgodno apartament ili kashta tuk v Sofia?! E, ako e nov(a) oshte po-dobre! Niama da otkaja :) Vse pak ostavashtite tuk triabva da mu tarsim reshenieto kak da se opraviame tuka. Ta nadiavam se tova da ne iadosa niakoi vav foruma! Vse pak edna podobna pokupko-prodajba moje da pomogne na niakoi badesht imigrant :)
Изгодно за кого – за купувача? Май точно заради такива купувачи народа взе да емигрира от България, не мислиш ли? След като смяташ че можеш да си оправиш положението за сметка на някой друг – мисля че такова отношение просто не подлежи на коментар .... :metro:
купувача също има право да иска изгода, нали? иначе нямаше да има търсене-предлагане! никой не бие продавача по главата да продава точно на тази цена и точно на този купувач.
Ако нашенеца предлага 20К, а друг 25К мисля, че няма нужда да се коментира!
Миналата година получих мсг, че Х идва в Канада след 20 дни и е пред продажба на апартамент в Пловдив.
Питах го за колко го продава и разбрах, че е доста изгодно.
Обадих се на братовчедка ми и тя беше готова да даде 5К повече.
Сега и Х е доволен и братовчедка ми!

Мислех да го предложа това тук, но точно заради такива коментари се въздържах.

Отново се потвърждава, че в този форум нещата не се приемат много на сериозно (с изключение на кредити за 500К :shock: , стриптизиорки като бизнес, клуб на мързеливците, pink-вилави плъхове и др. подобни).
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
LaRue

Мнение от LaRue »

При такива "операции" винаги единия си мисли, че е взел малко, а другия, че е дал много. Въпроса е да се "излъжат" взаимно.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

aaa ne go prodavam moia, kat sa pensioniram smyatam tam da jiveya :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

bgmontreal написа:купувача също има право да иска изгода, нали? иначе нямаше да има търсене-предлагане! никой не бие продавача по главата да продава точно на тази цена и точно на този купувач.
Миналата година получих мсг, че Х идва в Канада след 20 дни и е пред продажба на апартамент в Пловдив.

Отново се потвърждава, че в този форум нещата не се приемат много на сериозно (с изключение на кредити за 500К :shock: , стриптизиорки като бизнес, клуб на мързеливците, pink-вилави плъхове и др. подобни).
Dani, brato pak mislim ednakvo...da ne sme edna zodia :wink:
I az nemoga da shvana zashto nashia mil mantalitet ni vodi vse v taia posoka- shtom niakoi pecheli, znachi drug gubi...kak ne se nauchihme che izgodata moje i triabva da e vzaimna :(
Imam edna kamara poznati deto veche godini nared tuka nemogat da sviknat che moje da kupish neshto i hem ti da si dobvolen, hem prodavacha...neznam. Koko mi e simpatichen. Moje prosto tova da sa bili parvite spontanni misli v glavat mu.
A choveka predlaga neshto dobro...ako niakoi barza ima nujda ot pari i e tragnal za Canada zashto da ne se vazpolzva ot ofertata...kakvo tolkova losho shte stane :roll:
Hora, neka si pomagame vazaimno, a ne da si prechim. Dani, predloji ideiata si na Adminite...toku vij se iznenadash kolko pecheni i razbrani sa :wink: ...ako sa...a ako ne sa da ge... :shock:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

MechoPuh написа:
bgmontreal написа:купувача също има право да иска изгода, нали? иначе нямаше да има търсене-предлагане! никой не бие продавача по главата да продава точно на тази цена и точно на този купувач.

Dani, brato pak mislim ednakvo...da ne sme edna zodia :wink:
I az nemoga da shvana zashto nashia mil mantalitet ni vodi vse v taia posoka- shtom niakoi pecheli, znachi drug gubi...kak ne se nauchihme che izgodata moje i triabva da e vzaimna :(
Imam edna kamara poznati deto veche godini nared tuka nemogat da sviknat che moje da kupish neshto i hem ti da si dobvolen, hem prodavacha...neznam. Koko mi e simpatichen. Moje prosto tova da sa bili parvite spontanni misli v glavat mu.
A choveka predlaga neshto dobro...ako niakoi barza ima nujda ot pari i e tragnal za Canada zashto da ne se vazpolzva ot ofertata...kakvo tolkova losho shte stane :roll:
Hora, neka si pomagame vazaimno, a ne da si prechim. Dani, predloji ideiata si na Adminite...toku vij se iznenadash kolko pecheni i razbrani sa :wink: ...ako sa...a ako ne sa da ge... :shock:
az za tva sam saglasen s vas - tozi e hitar i e reshil che horata koito zaminavat moje da prodavat izgodno
toi shte im predloji cena i te ne sa nujni da se saglasiat

a dokolkoto do striptiziorkite - az sam seriozen a ne neseriozen...horata pari napraviah ot toia biznes, pari (i dori i darjavata shtoto za da se tancuva v toronto se iska licenz)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Понякога човек чете не само буквално какво е написано в един постинг, но и какво е казано между редовете. Това което ме подразни в случая не е че някой се опитва да прави пари (нищо лошо в това), а това че на написалия горния постинг май хората дето напускат България са му виновни за нещо – или поне аз така го разбрах, не толкова буквално от думите му, колкото от начина по който го е написал. А обвинението че имигрантите са виновни за нещо на тези които са останали в България сме го чували и преди и то неведнъж, и мен поне това отношение винаги много ме е огорчавало. Оставам настрана това че когато човек се стяга да заминава в доста отношения е поставен натясно и не е в изгодна позиция да се пазари за цената, ако смята да продава нещо.

Искам също да напомня на ДаниК две неща – винаги съм бил ЗА това да има проспериращи български предприемачи в Канада и мисля че от това печелят всички, но също така винаги съм бил против това в този форум да се прави реклама с комерсиална цел. Сериозен или несериозен, този форум винаги е имал нетърговската цел да помага с информация, а не да служи за място за реклама.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Koko написа:Понякога човек чете не само буквално какво е написано в един постинг, но и какво е казано между редовете. Това което ме подразни в случая не е че някой се опитва да прави пари (нищо лошо в това), а това че на написалия горния постинг май хората дето напускат България са му виновни за нещо – или поне аз така го разбрах, не толкова буквално от думите му, колкото от начина по който го е написал. А обвинението че имигрантите са виновни за нещо на тези които са останали в България сме го чували и преди и то неведнъж, и мен поне това отношение винаги много ме е огорчавало. Оставам настрана това че когато човек се стяга да заминава в доста отношения е поставен натясно и не е в изгодна позиция да се пазари за цената, ако смята да продава нещо.

Искам също да напомня на ДаниК две неща – винаги съм бил ЗА това да има проспериращи български предприемачи в Канада и мисля че от това печелят всички, но също така винаги съм бил против това в този форум да се прави реклама с комерсиална цел. Сериозен или несериозен, този форум винаги е имал нетърговската цел да помага с информация, а не да служи за място за реклама.
Koko, znaeh si che si pich :wink:
Kakto se kazva "Van targovtsite ot hrama..." Obache ideitat e che poniakoga daje i tezi neshta mogat da pomognat...kakto kazah predstavi si che niakoi e na zor i mu triabvat parite...i che ako ne si prodade apartamenta nemoje da si plati biletite...imam i takiva sluchai s poznati...razbira se az sashto sam protiv komersializiraneto na tova prekrasno miasto...ama nali ideiata e za pomosht...ta za tova. Inache i na mene mie pisnalo da me zaribiavat otvsiakade i kogato si poluchavam Bank statement-a da ima oshte 1kg. hartia s reklami...kato che li sam maloumen i ako neshto mi triabva nemoga da pitam ili da si potarsia...abe taka e tuka. K'vo da praish :(
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

MechoPuh написа:
Koko написа:Понякога човек чете не само буквално какво е написано в един постинг, но и какво е казано между редовете. Това което ме подразни в случая не е че някой се опитва да прави пари (нищо лошо в това), а това че на написалия горния постинг май хората дето напускат България са му виновни за нещо – или поне аз така го разбрах, не толкова буквално от думите му, колкото от начина по който го е написал. А обвинението че имигрантите са виновни за нещо на тези които са останали в България сме го чували и преди и то неведнъж, и мен поне това отношение винаги много ме е огорчавало. Оставам настрана това че когато човек се стяга да заминава в доста отношения е поставен натясно и не е в изгодна позиция да се пазари за цената, ако смята да продава нещо.

Kakto se kazva "Van targovtsite ot hrama..." Obache ideitat e che poniakoga daje i tezi neshta mogat da pomognat...kakto kazah predstavi si che niakoi e na zor i mu triabvat parite...i che ako ne si prodade apartamenta nemoje da si plati biletite...imam i takiva sluchai s poznati...razbira se az sashto sam protiv komersializiraneto na tova prekrasno miasto...ama nali ideiata e za pomosht...ta za tova. Inache i na mene mie pisnalo da me zaribiavat otvsiakade i kogato si poluchavam Bank statement-a da ima oshte 1kg. hartia s reklami...kato che li sam maloumen i ako neshto mi triabva nemoga da pitam ili da si potarsia...abe taka e tuka. K'vo da praish :(
dobre Mecho
ako ideiata e za pomosht
eto edno predlojenie za pomosht
ako niakoi zakasa v Toronto shte mu ptkupia levia babrek za mnogo izgodna cena
a jena mu shte ia napravia striptiziorka za da moje da affordva dialysis treatments sled tva ;-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
nashenche

Мнение от nashenche »

Abe vie tolkova zadrasteni li ste ili taka mi se struva?! :roll: :?: Kakav vi e problema da pitam za tova vav foruma? MechoPuh, mersi za razbiraneto! Kolkoto do teb Koko, ne znam zashto si mislish, che niakoi iska da precaka drug??? Vse pak ne sam slojil pistolet vav vrata na nikoi da go karam da prodava! :wink: :lol: A i ne vijdam nishto losho v predlojenieto mi! Biznesa si e biznes. Ne mi kazvai, che ti ne rabotish za pari sashto. Vseki se stremi da uredi jivota si po edin ili drug nachin i niama nishto losho v tova stiga da ne chesten! :D :idea: E, vse pak ne se sardete za dumata 'zadrasteni'. Nai-malko sam iskal da obijdam niakoi! Vkluchitelno Koko!

A pak predlojenieto na Lub0 izbi ribata :lol: Ako niakoi den imam vazmojnost s radost bih pil edna bira s teb :lol:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

KolioBalkanski написа:
MechoPuh написа:

dobre Mecho
ako ideiata e za pomosht
a jena mu shte ia napravia striptiziorka za da moje da affordva dialysis treatments sled tva ;-)
ето затова в този форум не пишат повече Пламен Хубенов, Пламен, Влади, Роси, Лора и доста хора които щяха да помогнат много на хората които вече са тук.
Този форум е супер за хората които вече са в БГ, но за хората тук едва ли им е нужна крокодилска ферма, стриптиз бар, бъбрек, клуб на трудолюбивеца, pink-виолетови щуротии и разни подобни писания.

Какво лошо има човек който е в БГ и продава имот за да дойде тук, да обяви цена която е с 3-4К повече от предлаганата му до момента.
Ако някой мисли, че е изгодно я купува, ако не здраве -
ИНАЧЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ТАРИКАТИ В БГ, КОИТО ПРИТИСКАТ ХОРАТА С НЕВЕРОЯТНО НИСКИ ЦЕНИ.

познавам човек, който пише тук (нека сам се обади - не цитирам имена), който е бил принуден да продаде за 3 седмици и накрая е взел 11К за 3стаен в кв. Изток, който иначе струва >25К.
Ако знаех преди това щях да му препоръчам някой който да му даде поне 5-6К повече от което е взел.
Така всеки е щял да бъде доволен.

Само, че в този форум такива неща явно не се практикуват (за разлика от ПРАЗНИ щиротии за 500К заеми и др. подобни!)
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

bgmontreal написа:
KolioBalkanski написа:
MechoPuh написа:

dobre Mecho
ako ideiata e za pomosht
ето затова в този форум не пишат повече Пламен Хубенов, Пламен, Влади, Роси, Лора и доста хора които щяха да помогнат много на хората които вече са тук.
Този форум е супер за хората които вече са в БГ, но за хората тук едва ли им е нужна крокодилска ферма, стриптиз бар, бъбрек, клуб на трудолюбивеца, pink-виолетови щуротии и разни подобни писания.

Какво лошо има човек който е в БГ и продава имот за да дойде тук, да обяви цена която е с 3-4К повече от предлаганата му до момента.
Ако някой мисли, че е изгодно я купува, ако не здраве -
ИНАЧЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ТАРИКАТИ В БГ, КОИТО ПРИТИСКАТ ХОРАТА С НЕВЕРОЯТНО НИСКИ ЦЕНИ.

познавам човек, който пише тук (нека сам се обади - не цитирам имена), който е бил принуден да продаде за 3 седмици и накрая е взел 11К за 3стаен в кв. Изток, който иначе струва >25К.
Ако знаех преди това щях да му препоръчам някой който да му даде поне 5-6К повече от което е взел.
Така всеки е щял да бъде доволен.

Само, че в този форум такива неща явно не се практикуват (за разлика от ПРАЗНИ щиротии за 500К заеми и др. подобни!)
ako me obviniavash che horata koito sa napusnali sa go napravili zaradi men - obosnovi se
dokolkoto si spomniam te se obidiha ot niakoi mnenia sreshtu tiah
tova za babreka beshe shega - neshto koeto vie v tax preparation fielda se natakvate na kogato da rechem niakoi kato men reshi che iska da si claimva pusheneto kato medicinski razhodi shtoto e lekarstvo protiv stres
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

nashenche написа: A pak predlojenieto na Lub0 izbi ribata :lol: Ako niakoi den imam vazmojnost s radost bih pil edna bira s teb :lol:
Нямаш проблеми, за ядене и пиене, винаги готов!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено