А между другото и St-Laurent ли стана престижен квартал.

pamelaa написа:Като ти чета мненията , Guinness, си мисля, че не си излизал по- далече от кварталната плаза.
Е,да щом Брусарци и St-Laurent не са престижни квартали за мене,явно е така.pamelaa написа:Като ти чета мненията , Guinness, си мисля, че не си излизал по- далече от кварталната плаза.
Ще добавя саmо:pamelaa написа:Както вече написах, между твоя Бросар и това конкретно gated comunity което в момента е в девелопмент има голяма разлика. ДАже ан картата се вижда, че е доста извън Бросар.
Ako те дразни че това районче административно се води в Бросар може да идеш да поогледаш например
Каринян, Сеневил, Лорен, Лавал сюр лио лак , а защо не и Сен ламбер -по стари и вече застроени "богаташки " комунитита.
На хора които не ходят на работа не им трябва имението да е в града , а да е до голф, марина или нещо подобно. До тук бях с безплатното инфо.
Последното нещо ,което ще направя е да си купя терен и строя дървена колиба из блатата.А относно проектирането не се притеснявай,има начин как да се справя.Julian_04 написа: Като си купиш терен обади се. Mожеm да ти изпроектираmе нещо. Не взиmаmе скъпо.