Гинеколог в Етобико (Canada)
Гинеколог в Етобико (Canada)
Здравейте на всички!От няколко месеца сам в Канада с семейството си,но до сега не ми се е наложило да посетя гинеколог,обаче преди няколко дена разбрах че съм бременна и сега изникна проблем пред нас къде да намерим добър лекар които да наблюдава бременноста ми до края.Ако някои има инфо ще сме му много благодарни

Re: Гинеколог в Етобико (Canada)
Не знам как стоят нещата в Онтарио. Нормално фамилният лекар дава направление за гинеколог и болница, където ще родиш. Въпросният гинеколог ти следи бременноста. Ако нямам фамилен доктор аз бих отишла в CLC, но в Quebec, в Онтарио нямам идея. 

Точно така! Дори да имаш името на добър гинеколог без направление от личния не може. Ако нямаш личен лекар, първото, което трябва да направиш, е да си намериш.Julian_04 написа:Не знам как стоят нещата в Онтарио. Нормално фамилният лекар дава направление за гинеколог и болница, където ще родиш. Въпросният гинеколог ти следи бременноста......
Има и още нещо. Ако си в ранна бременност и нямаш проблеми и притеснения относно състоянието си, гинекологът ще те види след 12 г.с., а всички изследвания преди това ще се назначават от личния лекар.
Желая ти само прекрасни емоции!
много ви благодаря,малко сам по спокойна за са