някой да си е правил приравняване в монреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Leon написа:
Вече ми стана напълно ясно. :wave2: Но знаеш ли Anito дали за стаж пред Ордера се счита само Канадския? Или се зачита и този от България спрямо осигурителната/трудовата книжка?
Че то ако искат само канадски, къде отиваме? 8)
Признават ти БГ стажът, ако е защитен добре. Не са ми искали трудова /осигурителна книжка. Нито на някой около мен, който е кандидатствал. Обаче много държат на attestatons et références. Taka 4e si podgotwi seriozni dokumenti ot rabotata. Не искат да им ги изпращат директно работодателите, достатъчно е ти да им предоставиш оригинали и преводи (нищо не ти пречи те да са едни и същи, ще спестиш някой лев от превод - това вече съм го писала някъде преди по-подробно).
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Митко,"Транспорт-Канада" е голямо и отговаря за всички видове транспорт...При нас ситуацията е друга-не сме имали взимане-даване с морски транспорт,а с авиация.Вероятно и изискванията са им други
O.K. -moia gre6ka ne suobrazih-izviniavam se mnogo :oops:
Moge6 li da napi6e6 ne6to pove4e za tova kakvi orderi imat trnsportnite rabotnici,t.e. ne6to koeto moge da mi e polezno.I o6te ne6to-imam edin poznat,koito mnogo iska da stava letec i pita moge li da otide v Bg da si plati za naliot(flight experience ili kakto tam se kazva),4e e po-evtino,kum kogo moge da se obarna za tova v BG?
6te mu priznaiat li niakakav naliot(experience)ako e ot Bg?
Predvaritelno blagodaria,ako iska6 prati mi l.s....
Заключено