Успешно интервю при Пиер Ривард на 06.05

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Успешно интервю при Пиер Ривард на 06.05

Мнение от billybg »

Оххххххх..... най-после минах и през това чудо...!!И при това успешно.Но искам да кажа,че дължа много на всички мои приятели - стари и нови и най-вече на Жана Николова, мойта учителка по френски език! Благодаря на всички за помоща и за информацията, благодаря на форума и на всички, които пишат в него... Сега вече остана май по-лесната част.Отдъхнах си....

сега малко информация за всички, които четат с нетърпение и очакват интервюто:

- втори документи на 25 ноември, писмо за дата към 10 февруари
- писмо за интервю месец март

и ето на 6-ти минах

Господин Ривард е един прекрасен човек,ужасно мил и ведър.Наистина има голям моржов мустак, но всичко му се разбира.Аз бях писал на ниво френски 5/6 и английски 7/8 и му разбрах 95 % от приказките.Говори бавно и ясно, повтаря ако види че не го разбирате.Относно интервюто, мен ме пита само по документите и малко информация за технологийте в Квебек, както и за Монтреал,така че приятели прочетете повече за тези неща. Малко ми беше трудно с френча, но тои мина на английски и тогава отпаднаха всичките ми проблеми. След това ме пита на френски само за приятелите в Квебек и с това приключихме.Интервюто ми беше около 40 мин.общо.Личше си че иска максимално да помогне и да бъде много внимателен, но въпреки това до края не успях да разбера дали ще ме пусне или не. Наистина това беше едно много приятно интервю, което премина по скоро като приятелски разговор. Колкото до преводачката, не успях да запомня името на жената, но тя беше също много спокойна и усмихната. Много къса руса коса, около 46 годишна.При всеки мой поглед към нея веднага се включваше и превеждаше на П.Р. каквото трябва...Може би пиша малко объркано, но всички които са минали по този път ще ме разберат... :) :shock: . Прави впечатление, че господин П.Р.явно вече се е пригодил към нашите условия и е разбрал, че тук не е много розов живота. Каза ми накрая, че в Квебек наистина е по-добре и се надява да се оправя възможно по-бързо. Гледа стажа и смята негови си точки, но аз не успях да видя нищо, защото си пишеше много ситно.
Това е в общи линий, ако има въпроси ще отговоря на всички... благодаря ви за търпението... :beer:

между другото утре ще дойда на срещата да се почерпим...

Васето
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Аватар
precious
Обратна връзка:

:)

Мнение от precious »

Честито и успех.... :)
Всичко наи-хубаво от все сърце :)))
:kitty: :cat:
valio9
Обратна връзка:

Браво Васко...

Мнение от valio9 »

Честито,положи много усилия,които бяха възнаградени. :D Пожелаваме ти барза и успешна процедура. :D :beer: :beer:
С най- добри чувства Вальо и Роси
L'argent ne fait pas le bonheur.
kris

bravo

Мнение от kris »

Bravo!!!Nashite pozdravlenia!!!
ako znaeh kak ti zavigdame!!!
Nie sme utre - 07.05 ot 12h i ve4e glavata ni pushi v istinskia smisul na dumata.Dano inie minem leko i bezprepjadstveno.Ug sme nau4ili vsi4ko za koeto pishe 4e Rивард пита, но знае ли 4ожек какво 6е му е настроението за утре.
стискаите палци утре пук 6е се обадим да кажем как сме минали
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Chestito i ot nas, mnogo se radvame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie sme "vaspitanici" na Zana Nikolova,dobra e !!!I utre na Baba Jaga da pocherpite !!!!!
Pozelavam na tezi ,koito sa utre 7mai,i specialno na moite prijatelcheta ot LOM uspeh,...stiskam palci !!!!
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

4estito!uspeh po-natatak!
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Мнение от billybg »

Спокойно на всички, които са утре, и специално на Крис, не се притеснявайте! Човека наистина е много готин. Като го видите сами ще разберете какво имам в предвид...
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Vasko, chestito i ot nas!!!
Pozdravleniya za uspeshnoto predstavyane! Dosta se poizmachi, no usiliyata si struvaha.
Kasmet i uspeh!
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Chestito i ot men :beer:
Tova beshe to, ostanaloto e chakane i ...parichki:)
Ajde, kasmet i zanapred.

Vesi
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Vase, 4estito i ot men!!!
e, vidia li 4e 6te se spravi6 i sam? a ti ne viarva6e. Mnogo se radvam za uspeha ti. Sega prodaljavai barzo napred 4e da te vidia skoro v Canada
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Васко, честито и от нас! Много се радваме, че си минал успешно!
Малко късно се включваме, защото през почивните дни не си бяхме в София! Сега сме на линия и ти желаем безпрепятствена и бърза процедура до края! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено