Heeellllllpppppp!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
BabaPena

Heeellllllpppppp!

Мнение от BabaPena »

Ot Bukuresht me vikat na interview za work permita mi.

Niakoi osven Vili da e vzimal work permit skoro? Mojete li da mi kajete kavo Vi pitaha, kakvi docs iskaha da vidiat??? Vsiakakva info shte e ot polza...

Mersi predvaritelno! :)
Последно промяна от BabaPena на Сря Май 05, 2004 3:45 am, променено общо 1 път.
bp_de

Мнение от bp_de »

Zdrasti sasedke ,
ne mi e qsno zasto si si mislela 4e ste minesch bez interwiu.
ne ponq to4no kade go 4etox- we4e zabrawix -ama to si pische w zakona 4e imat prawo da te izwikat na interwu
1997 kato bqx s sestra mi w Belgrad-porazu4ix towa onowa- ne wqrwam da se e promenilo.
po prinzip na sluvitelite w posolstwoto sa dlavni da razglevdat wseki koito iska da ide q Kanada kato potenzialen immigrant.
sestra mi sasto si wadi rab wisa-togawa struwasche 110USD. oswen neq imasche oste 15 ot BG i samo na neq ne i otkazaxa wednaga -makar 4e imasche odobrena rabota ot HRDC -sas wsi4kite mu bumagi.warnaxa e za medizinski i ikazaxa kato gi naprawi da ide pak i taogawa pak imasche 2ro interwiu.
watre na interwuto ne bqx dopusnat-no towa koeto spodeli sestra mi e 4e sa gledali po wsqkakaw na4in da se zaqvdat i kakto se kazwa samo sa 4akali '' da stapi nakriwo '' za da q otrejat.
spored mene e takti4aska greska 4e si se obarnala kam Rmanskoto posolstwo- tuka w Berlin sa po drug na4in nastroeni-pone az taka mislq.
minalata godina kato si wadix turisti4eska wisa - pratix wsi4ko po postata- i poiskax wisa za 2 meseza kato im obqsnix 4e samo 1 mesez ste sam w CA- i sled to4no 5 dena mi warnaxa pasporta s edogodi6na wisa-waobste ne sam xodil na nikakwo interwiu i taka natataka.

werno 4e towa sa wse kofti nowini -ama sa samata istina.No wazmovno e nestata da sa se promenili - znam li.

uspex
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mersi sasede,

Misleh che shte mina bez interview zashtoto dokumentite mi sa jelezni (razbirai avtentichni) i zashtoto chetoh che pri 'izriadni docs' ne se nalaga interview...a i kakav e smisala da te karat da si prashtash pasporta, ako shte triabva da hodish na interview posle????

Iavno na tiahna milost v Bukuresht neshto ne im e haresalo, ta shte se hodi na miasto da se vidi kavo tochno...

Kolkoto do otkazite...az ne sam chula nito edin koito e s legitimna rabotana oferta da e varnat...

A za strategicheskata greshka...mai si prav...triabvashe da podam v Berlin...

Sas zdrave...
Заключено