Чао БГ!
Чао БГ!
Хора, дойде и нашето време да отлитаме оттук!
Пожелавам на всички успешна процедура, кой докъдето е стигнал да продължава успешно напред!
Надявам се, че с много от вас ще се видим там...
Изпращанията са...трудни...
Много късмет на всички!
Следващия постинг май вече ще е от другата страна на океана!
Пожелавам на всички успешна процедура, кой докъдето е стигнал да продължава успешно напред!
Надявам се, че с много от вас ще се видим там...
Изпращанията са...трудни...
Много късмет на всички!
Следващия постинг май вече ще е от другата страна на океана!
Попътен вятър :)
Много късмет!
много се радвам че вече дойде момента.. ее..
не е късно да се откажеш но знам че няма да го направиш
Много хора ще ти стискаме палци защото сме много
твоите прятели
Отново искрени пожелания за успех, късмет и дано скоро да се видим отвъд океана !!!
Пази се!! :haplio:
много се радвам че вече дойде момента.. ее..

Отново искрени пожелания за успех, късмет и дано скоро да се видим отвъд океана !!!
Пази се!! :haplio:

Последно промяна от sve на Вто Май 04, 2004 9:21 am, променено общо 1 път.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Успешно отлитане и още по-успешно приземяване са пожеланията от нашето семейство
Бърза адаптация е следващото ни пожелание
Разбрах, че наши много добри приятели ще ти помогнат в началото. Предай им много поздрави от нас
Абе ...... КЪСМЕТ
и дано не след дълго и ние да долетим :krila: (засега ни стискай палци за интервюто).
ЧАО

Бърза адаптация е следващото ни пожелание

Разбрах, че наши много добри приятели ще ти помогнат в началото. Предай им много поздрави от нас

Абе ...... КЪСМЕТ

ЧАО

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- miloto
- Обратна връзка:
Maria na dobar chas, popaten viatar i lek polet.
Nie te chakame s netarpenie. Az sam prigotvila salatata, keepera kaza che ti si shtiala da nosish rakiata!!!!
Aide do chetvartak.
p.s. mushni edno paketche semki, che kak sa mi se priali. A posle shte varvim v downt town, shte choplim semki i shte si predstaviame. che sme na glavnata vav VArna...ei che hubav grad imate.
Do skoro!!
Nie te chakame s netarpenie. Az sam prigotvila salatata, keepera kaza che ti si shtiala da nosish rakiata!!!!
Aide do chetvartak.
p.s. mushni edno paketche semki, che kak sa mi se priali. A posle shte varvim v downt town, shte choplim semki i shte si predstaviame. che sme na glavnata vav VArna...ei che hubav grad imate.
Do skoro!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
-
- Обратна връзка:
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Здрасти Keeper-е
Радвам се, че всичко с Мария е минало добре. Поздравете я от нас.
Munik, мисля срещата във Варна да е следващата неделя, ама като реша в колко часа да е ще пусна тема няколко дни по-рано.
Късмет

Радвам се, че всичко с Мария е минало добре. Поздравете я от нас.
Munik, мисля срещата във Варна да е следващата неделя, ама като реша в колко часа да е ще пусна тема няколко дни по-рано.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites