Всъщност ван. И аз съм със същите.todor73 написа:Ей това 70 обеснява защо не си бутал през зимата, с джип си налиAscao написа:Цяла зима не бутнах лопатата (чак почна да ме е яд защо си я купих), направо газих из преспите без проблеми.
Така е Ванката, но за моята кола Ханкук-а (215/70/Р15) беше 70$ + такси, а пък Мишлен-а на Косткото 160$ + такс... така че цената също е много определяща като фактор.![]()
зимни гуми
- ablood
- Обратна връзка:
Re: зимни гуми
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Само внимавайте да не са регенерат, защото тия на бул. Индустриел след Пи 9, продават и такиваBrochet написа:гуми на ниска цена само от индианците едвали откриам топлата вода в Монреал![]()

Прав е Аблуд. Това е за ван. И ги взех от Канадиън таър. Уж 70$, ама няква застраховка сложиха 26$ ако се спукали на пътя, 12$ такси за стари гуми, 30 мин. работа (по 60$/час) плюс таксите и те отидоха на 440$. Така че като гледате 4 по 70$ това не са ви 280$. В Канада важи друга математика щото тука в секондера туй ученето голяма тъпотия (т.е. математиката им хич я няма) и накрая ето ви я "Неевклидова алгебра"). Или с други думи 70=110 или 4 по 70$ = 440$.ablood написа:Всъщност ван. И аз съм със същите.todor73 написа:Ей това 70 обеснява защо не си бутал през зимата, с джип си налиAscao написа:Цяла зима не бутнах лопатата (чак почна да ме е яд защо си я купих), направо газих из преспите без проблеми.
Така е Ванката, но за моята кола Ханкук-а (215/70/Р15) беше 70$ + такси, а пък Мишлен-а на Косткото 160$ + такс... така че цената също е много определяща като фактор.![]()

S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
http://www.talontire.com/index.html
Не съм пазарувал от тях, ходил съм в шопа им на место.
Май са скъпари ама като че имаха доста избор.
Не съм пазарувал от тях, ходил съм в шопа им на место.
Май са скъпари ама като че имаха доста избор.
- ablood
- Обратна връзка:
След като отказах азота и застраховката днес ми излязаха по $97 с всичко.
Някой да знае от къде мога да си купя, или поръчам шипове?
Що се отказа от азота бе Аблудката ?Не ти се изменя налягането от температурата .Ти по езера замразнали ли ще се возиш,и легално ли е да слагаш щипове ,има да се льзгаш по асфалтаablood написа:След като отказах азота и застраховката днес ми излязаха по $97 с всичко.
THE LAST LINE OF DEFENSE
- ablood
- Обратна връзка:
Ще видим прогнозата, ама има зими в които асфалт се вижда само зад снегорините.
Спомням си като живеех в CDN, една заледена вечер изобщо не можах да се прибера. Засилвах се няколко пъти и все се плъзвах в началото на улицата. Накрая паркирах на съседната.
А това, че съм щял да се плъзгам по асфалта си беше смешно.

Спомням си като живеех в CDN, една заледена вечер изобщо не можах да се прибера. Засилвах се няколко пъти и все се плъзвах в началото на улицата. Накрая паркирах на съседната.
А това, че съм щял да се плъзгам по асфалта си беше смешно.

цъкни при тях дори с доставка са по евтини кангумата http://www.tires-easy.ca/start.html