Омбудсман, кой е този страшен враг "ЛОТР" за който само се осмелявате да шушукате?
Защо ми се струва, че човека зададе елементарен въпрос и очаква простичък отговор. Едва ли е очаквал да всее толкова много смут в редиците на форума
Q написа:Омбудсман, кой е този страшен враг "ЛОТР" за който само се осмелявате да шушукате?
Защо ми се струва, че човека зададе елементарен въпрос и очаква простичък отговор. Едва ли е очаквал да всее толкова много смут в редиците на форума
Може би е братовчед/ка на ламята Спаска.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
ОЩЕ НЕЩО важно според мен . 15 до 20 минути преди кацане всеки реШава Че му се ходи до тоалетната и стават дьлги опаШки / предимно от жени / , та тая работа я свьрШете малко по рано , ЗАЩОТО не всиЧки се дореждат .
От цялата работа разбрах, че полета е един обилен обяд (за около 400 - 500 евро), след който може да хвърлиш едно сантасе със стюардесата, ако все пак преди това си успял да я убедиш че не си абориген!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Отново благодаря за отговорите. Надявам се да се срещнеме с форумците на канадска земя да удариме един белот. Пък за храната, реших да взема все пак нещо, пък ако го изядем по време на полета изядем, ако ни пуснат с него добре ако не ще го ядем на летището. Във всеки случай мерси за съвета да си взимаме котлонче и гърне за боб. Това е добра идея и не се знае може пък да се пробваме. Също така не познавам този ЛОТР, Омбудсман нещо ме бърка. Иначе летим със Чешките авиолинии на 7 Август. И искам да попитам с какви дрехи да тръгнем, какви са температурите лятото в Монтреал и след колко време ще ни се наложи да слагаме полувери и дебели якета. Благодаря ви!
Valdi написа:От цялата работа разбрах, че полета е един обилен обяд (за около 400 - 500 евро), след който може да хвърлиш едно сантасе със стюардесата, ако все пак преди това си успял да я убедиш че не си абориген!
а пропуснал си че има и тоалетна в цялото изпълнение и между другото и придвижване от една точка до друга по земното кълбо.
Методи написа: И искам да попитам с какви дрехи да тръгнем, какви са температурите лятото в Монтреал и след колко време ще ни се наложи да слагаме полувери и дебели якета.
ne se oblichaite prekaleno mnogo niakoe tunko iake shte vi svurshi rabota sled kacaneto.
za samoleta e dobre da imate bluza ili pulover v ruchnia bagaj
zashtoto poniakoga e hladno.