Сателитна телевизия в Торонто?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Сателитна телевизия в Торонто?

Мнение от Kirilius »

Обмислям да мина откъм тъмната страна - да завъдя телевизор в къщи. Само, че не ми харесват цените на кабелната ТВ на Роджърс. Въпросът ми е: можете ли да препоръчате доставчик, който инсталира сателитни чинии и приемници в Торонто?
За какви цени става дума? Как работи цялата работа - има ли месечна такса и какво включва?
http://www.everexplore.com - Explore with a camera!
becks

Re: Сателитна телевизия в Торонто?

Мнение от becks »

Купи си хубав HDTV телевизор и HDTV антена за около 50$, и можеш да гледаш безплатнo. Няма смисъл да плащаш за сaтелит или кабел.

Ето каналите, които се хващат:

http://overtheair.saveandreplay.com/OTA ... to_GTA.asp
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Благодаря, това е добра идея. Но ако искам Discovery, History Channel и т.н., какви алтернартиви на кабел за 70$ на месец имам?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Даваш 120 кинта и гледаш Роджърс,ела ако искаш вкъщи ще ти покажа ,ама мене не ме кефи сменяш един канал има ХД ,друг няма и дразни 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Хм, няма нищо на Роджърс ВИП :?, гадна история. То на мен много не ми разрешават да гледам, все се пускат детски телевизии - Тreehouse и YTV. От време на време готварския канал пускам, другото е една боза. Ако искаш допълнителни - по 2.50 на канал някъде ...
И аз искам да знам какви са алтернативите. Макар че телефона и интернета пак ще са ми при тях, няма спасение :-(.
Циганите - на Сатурн !
speedy

Мнение от speedy »

Bell TV или StarChoice/Shaw (говорим за нормални варианти, а не хакерски истории). Ако си в кондо първо питай дали може да си сложиш антена, че току виж правилата не дават.

И аз се чудех дали да сменя Rogers. При трите варианта парите са горе-долу едни и същи, за каналите които искам да имам. Разликата е между тях, е че ако едните имат още 500 канала, които не ми трябват, другите ще имат 520 :)

Та затова си седя с Rogers - така или иначе интернетът пак е през тях - общо над $160/месец с данъците.

Плюс за Rogers е че имат On Demand.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

И ние толкоз плащаме. То пък този он деманд :lol:, филми сето преди една година сме ги сваляли. Пускам на хлапето детски чат-пат или гледам 30 rock ако съм изпуснала някоя серия, друго какво :P ?
Циганите - на Сатурн !
speedy

Мнение от speedy »

Ами за децата, де. Сателитните го нямат. Пък така спестяваме по някой лев от Blockbuster (ако още съществуват). Иначе филми не тегля. Давам го честно като пионерче.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Абе кабелните оператори са ясни - плащаш им торба с пари и получаваш 2-3 канала, дето стват за гледане и 200 за пълнеж. Затова питам за алтернативи на кабела. Никой ли не ползва сателитна телевизия от форумците тук?

П.С.
anxeli, поне за домашния телефон има спасение. Аз минах на Vonage преди време и нямам оплаквания. Много по-удобно е от Бел или Роджърс, по-малко плащаш, а получаваш много повече. Acanac също не е лоша алтернатива за DSL+телефон.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Плащаш си и гледаш от интернет ,това е !!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

myhata II написа:Плащаш си и гледаш от интернет ,това е !!
Плащам си - колко?
Гледам от интернет - какво?
bp_de

Мнение от bp_de »

Kirilius написа:Абе кабелните оператори са ясни - плащаш им торба с пари и получаваш 2-3 канала, дето стват за гледане и 200 за пълнеж. Затова питам за алтернативи на кабела. Никой ли не ползва сателитна телевизия от форумците тук?
И сателитните оператори са ясни -същата боза са. То кабелните нали от сат приемат....нали не мислиш че са разпънали по милиони км кабел за да пренасят сигнала......

По горе ти казаха - иди на Белл или Старчоис и виж какво ти предлагат и за колко кинти....

Само ще ти кажа мое лично мнение- докат се пиратсваше -демек бяха на Награ 2 кодировка -на моите тука бях инасталирал всичко -гледаха се поне 500 канала ама от тях само на пеи пер вю и наи много още 4-5 да няма реклами (изкючвам кавалните канали ) .
То тва без пари не си струваама като и да е нали е беше гювеч а и имаше детски канали за хлапатата да позапат- а камо ли да си плаща човек да гледа реклами......
todor73

Мнение от todor73 »

myhata II написа:Плащаш си и гледаш от интернет ,това е !!
Муха дай някой саит за RDS или TSN, това са двата спортни канала ...
Публикувай отговор