Предлага се работа като пица деливъри
-
- Обратна връзка:
Предлага се работа като пица деливъри
Предлага се работа като пица деливъри близо до метро Atwater.
adress: 4024 Ste-Caterine, pizza AVIN. 7$ cash, 11 am - 5 pm.
Ето и моят тел: 514-994-8938
Кристиан Ангелов
adress: 4024 Ste-Caterine, pizza AVIN. 7$ cash, 11 am - 5 pm.
Ето и моят тел: 514-994-8938
Кристиан Ангелов
DCS - 05.05.06
Интервю - 29.11.06
Документи Букурещ - 08.12.06
Бар-кодове - 23.03.07
Медицински - 30.03.07
ОК- 16.04.07
покана за виза - 19.06.2007
ВИЗА - 26.07.2007
Интервю - 29.11.06
Документи Букурещ - 08.12.06
Бар-кодове - 23.03.07
Медицински - 30.03.07
ОК- 16.04.07
покана за виза - 19.06.2007
ВИЗА - 26.07.2007
Re: Предлага се работа като пица деливъри
Не ви препоръчвам това място за работа. Аз работих там няколко месеца миналата година като деливари. Този ресторант е в постоянно търсене на хора. Собственика е голям гад и това е причината. Отначало е добре докато не мине месец и задълженията започват да растат всеки ден, докато заплатата си остава същата. Освен това арабина се опитва да лъже при калкулирането на оборота в края на деня. Аз на два го хващах. След като разбра че няма да мине повече номера, продължи да лъже другите, които скоро бяха започнали.След като напуснах бях решил да напиша мнението си във форума, но така и не се наканих. Много внимавайте. Успех.
-
Пинкоооо !
- kikolilokiko
я ми каже като на кандидат емигрант нормално ли е българи да се прецакват един друг?! или така ми се струва
- ablood
- Обратна връзка:
Ама вие искате хем на черно, хем честно!?!
Черноработникът винаги е бил най-беззащитната жертва, чест прицел на безскрупулни гадове.
Кой, кого ще надлъже!
Така, че ако този просто послъгва помалко с оборота, си е направо находка. Поне не се оплаква, че не може да ти плати, понеже еди-койси го бил прецакал.
Черноработникът винаги е бил най-беззащитната жертва, чест прицел на безскрупулни гадове.
Кой, кого ще надлъже!
Така, че ако този просто послъгва помалко с оборота, си е направо находка. Поне не се оплаква, че не може да ти плати, понеже еди-койси го бил прецакал.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Не само че е нормално, но и често срещано.kikolilokiko написа:я ми каже като на кандидат емигрант нормално ли е българи да се прецакват един друг?! или така ми се струва
Друго срещано например е някой да намери вещи на боклука и да ги продаде на новодошъл и при това на доста атрактивна цена.
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!. . .
- kikolilokiko
Дядо Йоцо написа:Не само че е нормално, но и често срещано.kikolilokiko написа:я ми каже като на кандидат емигрант нормално ли е българи да се прецакват един друг?! или така ми се струва
Друго срещано например е някой да намери вещи на боклука и да ги продаде на новодошъл и при това на доста атрактивна цена.
ами да са живи и здрави да харчат така спечелените пари
извинявам се за офтопика
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Хич не е нормално!(Макар че се случва понякога). Аз си работя повече от година така, шефа ми е българин и не ме е прецакал и с една минута... въпреки мнението на Аблоод че черноработниците са прецакани.kikolilokiko написа:я ми каже като на кандидат емигрант нормално ли е българи да се прецакват един друг?! или така ми се струва
И ако може като давате мнение да го подкрепяте с примери... а не само общи приказки...
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Нормално е тук колки стария имигрант да прецаква новия,това е истината колкото и да не ме кефи е точно така...
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Нормално е явно в света на мухата, иначе по принцип старите помагат на новите навсякъде. Самият мух се е хвалил неведнъж колкоо народ е завел или посрещнал на летището, как вози бедни познати с неговата кола в скапани ерии да пазаруват и т.н. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Не помагат Линко, и се лъже като за световно,кой какво имал и за какво се борил ,омръзна ми да ги слушам 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
И ти лъжеш като за световно, Муха, ама това си няма нищо общо с помагането. Може и да се помага и да се хвали човек едновременно. Може би дори да слушаш на някого хвалбите и лъжите си вид такса за направената услуга. 
Я раздуй сега какво става с твоите къщи във Флорида и безиностанцията в Пловдив, а колата дето ще я подаряваш на новите имигранти дали ще издържи още 10-на години докато настъпи този момент?

Я раздуй сега какво става с твоите къщи във Флорида и безиностанцията в Пловдив, а колата дето ще я подаряваш на новите имигранти дали ще издържи още 10-на години докато настъпи този момент?

- ablood
- Обратна връзка:
В темата за казармата това би прозвучало странно.Linko написа:Нормално е явно в света на мухата, иначе по принцип старите помагат на новите навсякъде.
Или в темата за българина, даващ апартаменти под наем.
Или онези, съветващите новодошлите, че трябва да излязат на социал...
и да поживеят в супер-удобен за емигранти квартал...

- ablood
- Обратна връзка:
Ascao каза "понякога", аз съм съгласен с "нормално", но ти ни отряза с обратното "навсякъде".ablood написа:В темата за казармата това би прозвучало странно.Linko написа:Нормално е явно в света на мухата, иначе по принцип старите помагат на новите навсякъде.
Или в темата за българина, даващ апартаменти под наем.
Или онези, съветващите новодошлите, че трябва да излязат на социал...
и да поживеят в супер-удобен за емигранти квартал...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
ablood, на теб познанията за казармата от видеогрите ли са или от лакардии на приятели?