Курсове по английски език?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
kapitan

Курсове по английски език?

Мнение от kapitan »

Дайте идеи и съвет за курсове по английски език,от тези по-евтините,в комисион сколер-ите или колежите,дето таксите им са по около 130 долара за курс.Аз живея в Розмон.Значи някъде там, към центъра на Монреал.Аз имам средно ниво по английски език,но разбира се ще ми трябва доста опресняване,защото скоро не съм го ползвал този език.Дали на такива курсове,евтините,ще мога да напредна бързо,защото съм чувал,че нивото им не винаги отговаря и че взимат всякакви нива в една група,което в крайна сметка пречи.Разбира се,крайния резултат си зависи от мен,но.....ако имате и др.идеи за курсове по английски казвайте,ще са ми от полза!
Има ли и вариант Амплоа Кебек да плати за такива курсове,защото сега тъкмо завършвам една диплома-курс платен от тях за местно образование и си мисля,че,ако убедя агентката ми,че такъв курс ми е нужен,има възможност да ми го платят.Агентката ми е много разбрана,а и аз съм много нахален,така,че комбинацията е добра :lol:
Аватар
Ascao

Re: Курсове по английски език?

Мнение от Ascao »

Ето ти линка:
http://www.emsb.qc.ca/

Цена на курса 30$ за 4 месеса. Учебниците са 61$.
Ти си намери най-близкото училище. Семестъра почна на 30 Август но при нас записваха до миналата седмица, така че побързай!
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Публикувай отговор