Защо всъщност има разлика в он-лайн теста от бгканада и офиц. сайт.
Днес с еднин познат попълвахме този от офиц. сайт и аз чак сега установявам, че аз това, което съм попълвала от бгканада не съдържа /МАЙ/ такава точка, в която да посочиш каква ти е специалността на висшето образование /не за допълнителни точки/ и още една - дали и какъв стаж имаш по тази специалност.
Аз ли нещо съм се заблудила или...
Вие кой тест решихте, за да прецените за себе си какви са ви шансовете/точките - от офиц. сайт или от бгканада? На кой тест да вярвам?
На кой да вярвам?
На кой да вярвам?
Док. Виена - 6.8.2010
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Re: На кой да вярвам?
Здравей BibitaN,
Аз лично бих те посъветвала да вярваш на официалния сайт. Ето тук ти пращам линка от официалния сайт, в който има документ описващ кое колко точки ти дава. Аз лично така изчислих нашите и вярвам, че е достоверно. Документа май го има само на френски, но предполагам ще се справиш.
http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... PI-3-1.pdf
Аз лично бих те посъветвала да вярваш на официалния сайт. Ето тук ти пращам линка от официалния сайт, в който има документ описващ кое колко точки ти дава. Аз лично така изчислих нашите и вярвам, че е достоверно. Документа май го има само на френски, но предполагам ще се справиш.

http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... PI-3-1.pdf
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
А какъв е този "он-лайн тест на бгканада" че не съм чувал за него?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
И аз не знам за такъв тест във форума.Може би аз не се изразих правилно в предната тема.Исках да кажа,че това,което важи е доказването на точките по кандидатурата на място пред интервюращия за Квебек.Да,тези тестове са полезни за ориентиране на къде сте,но не се позовавайте само на тях,а гледайте да защитите максимално кандидатурата си за да имате пълните точки.Linko написа:А какъв е този "он-лайн тест на бгканада" че не съм чувал за него?