въпрос за попълване на CV!!!!
въпрос за попълване на CV!!!!
Един въпрос за попълване на автобиография. след като представям документ само за пет години от моя стаж, трябва ли да посочвам в CVто стаж и месторабота за другите години, които имам. питам защото съгласно структурата на CV, се посочва за всеки написан стаж, документ, който удостоверява това което си написал. при положение, че изпращам документи за стаж, които удостоверяват само петте години, мисля че не би трябвало да се посочва какво си работил през годините, за които не представяш документ. Но нека каже някой който има опит и е минал по този път. Питат ли на интервюто за стаж и месторабота, която не си посочил в CV?
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
- montrelcho
Re: въпрос за попълване на CV!!!!
Ще изчакам някой минал интервюто да каже но !
Аз мисля че на интервюто може да питат за всичко и се водят по Молбата за селекция а не по цивито. Аз изпратих ЦВ-то което испращам когато търся работа. И в него липсват някои работни постове дето не ми са от професионално значение, а в молбата имам писано всичко което имам работено.
Аз мисля че на интервюто може да питат за всичко и се водят по Молбата за селекция а не по цивито. Аз изпратих ЦВ-то което испращам когато търся работа. И в него липсват някои работни постове дето не ми са от професионално значение, а в молбата имам писано всичко което имам работено.
монтрел4о за всички постове ли представяш документ, дори да са повече от 5 год.?
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
- montrelcho
Не. само за тези дето са с значение.