Автомонтьор в Ottawa-Gatineau (българин)
-
- Обратна връзка:
Автомонтьор в Ottawa-Gatineau (българин)
Здравейте,
Разбрах че има българин, автомонтьор, който живее в Gatineau.
Някой знае ли адреса и телефона му?
Благодаря!
Разбрах че има българин, автомонтьор, който живее в Gatineau.
Някой знае ли адреса и телефона му?
Благодаря!
Tachez d’être heureux.
Re: Автомонтьор в Ottawa-Gatineau (българин)
много е добър. ако още не си го намерил, пи6и на ли4ни да ти дам тел му
Що на лични.
Дайте името, тел. и адреса на всички от форума. Има и други живущи в Оттава с коли.
Дайте името, тел. и адреса на всички от форума. Има и други живущи в Оттава с коли.
Що бе хора, по-тънко ли взимат българите? Или не можете да обясните на други какво и е на колата? 

Embrace your climate change!
- optics
- Модератор
Може човекът да е казал - не ми давайте координатите по български форумиUspial написа:Що на лични.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Uspial написа:Що на лични.

- ablood
- Обратна връзка:
Явно кризата е стегнала и Хъл. Решил е да спести 1-2 хилядарки годишно от лизинг и застраховка и се е ориентирал към ползвана кола.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
optics написа:
Колата на Успял си е пак нова, пак на лизнинг, пак в гаранция и никакви рецесии не го притесняват.
Целта на въпроса бе е друга ама трябва да сте чели форума от по отдавна за да разберете че когато Успял пише нещо има причина и всякакви шушукания на ухо, само на лични, не открито не достъпно за всички само потвърждават написаното.
Е какви са тея бизнеси дето не искат повече клиенти и се крият от клиенти?Може човекът да е казал - не ми давайте координатите по български форуми
Колата на Успял си е пак нова, пак на лизнинг, пак в гаранция и никакви рецесии не го притесняват.
Целта на въпроса бе е друга ама трябва да сте чели форума от по отдавна за да разберете че когато Успял пише нещо има причина и всякакви шушукания на ухо, само на лични, не открито не достъпно за всички само потвърждават написаното.
Разпространяването на клевети е най-сигурния път към това да си тръгнеш отново от форума.Uspial написа:optics написа:Е какви са тея бизнеси дето не искат повече клиенти и се крият от клиенти?Може човекът да е казал - не ми давайте координатите по български форуми
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Скоро ходих при един сърбин изчукващ ламарини ... и му обещах, че ще му пращам клиенти защото останах доволен от него.... след което същия ми каза да не му пращам само българи, всякакви други но не и българиUspial написа:Е какви са тея бизнеси дето не искат повече клиенти и се крият от клиенти?

Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)