Защо идваме в Квебек?
Re: Защо идваме в Квебек?
Щот ме кефи френският (дори и този, който се говори тук). И без тва английският е развален френски, както знаят всички, които са чели малко история на двете държави.
Ти направо изби рибата, брато.zigi написа:Щот ме кефи френският (дори и този, който се говори тук). И без тва английският е развален френски, както знаят всички, които са чели малко история на двете държави.

Бая трябва да си чепиш устата за да трьгнеш от Tu as tué le poisson и да стигнеш до You killed the fish....

- kikolilokiko
на мен пък ми харесва латинския език, но за съжаление всички са диви селяни и не искат да го говорят
прочетете малко история на цивилизацията

прочетете малко история на цивилизацията

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Англетата никога не са отричали, че Гийом е от френски произход. Ти лансира тази теза за английският, и за това ти принадлежи да я подкрепиш с някакво научно-лингвистично доказателство. Ако искаш де...... Това само сьс Завоевателя не вьрви, защото по тая логика и бьлгарският ще е някаква форма на развален турски. Дай да видя кьде пише, че френският е на базата на аглийският език.zigi написа:Мда, въпреки тва фактите са си факти. Гийом Завоевателят (на когото незнайно защо англетата му викат Уилям
)не е виновен човекът че албионските селяци не са били достатъчно интелигентни да научат както трябва или да запомнят правилното произношение на думите и си плещят и до днес на развален френски, примесен с келтски и саксонски наречия. Както и да е, Амин. Форумът е свободен за всякакви мнения, нали киселина?
Ай наздраве
аз твърдях всъщност точно обратнотоOmega3 написа:... Дай да видя кьде пише, че френският е на базата на аглийският език.

- JennyAnyDots

Очевидно не те интересува мотивацията на хората, а ни поднасяш личната си гледна точка за това, как според теб разсъждаваме ние (т.е. как разсъждаваш ти...)
Дори не си се докоснал до моята, и на семейството ми, мотивация.
- ablood
- Обратна връзка:
Именно за това съм сложил отговор "други" с многоточие.
Нали не очакваш да изброя всички възможни реални и въобразими причини да избереш Квебек?
Все пак уцелил съм за 70% от анкетираните.
Нали не очакваш да изброя всички възможни реални и въобразими причини да избереш Квебек?

Все пак уцелил съм за 70% от анкетираните.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Тая анкета си е директно за шипките.
Що?
Най-после една нормална анкета по въпроса.
Най-после една нормална анкета по въпроса.
А ти вярваш ли на форуми? В оная анкета гласувах и аз, дето не съм стъпвал в Хубавата провинция. Лаф да става....ablood написа:Странно, колко различна е мотивацията на хората, караща ги да изберат Квебек като дестинация за бъдещия си живот

Ама иначе си прав: мотивацията на всеки е различна. Не както обобщи НавиД: всички сме за парите и друго не може да е, щото аз така мисля....

Embrace your climate change!