Българи-гинеколози в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
mikre

Българи-гинеколози в Монреал

Мнение от mikre »

Здравейте ,
Въпросът ми е дали някой познава българин- гинеколог или руснак в Монреал. Безкрайно благодаря на всеки, който може да ми даде някакъв телефонен номер или координати. Сърдечни поздрави.
edin_potrebitel

Re: Българи-гинеколози в Монреал

Мнение от edin_potrebitel »

Има една гинеколожка полякиня женена за българин. Това е най-близкото, което се сещам до твоя въпрос.
Ann
Обратна връзка:

Мнение от Ann »

Д-р Червенков, се казва гинеколожката, но (не знам дали е важно) не говори български.- тел. 514-344-5188.
Ето и още един:
Д-р Вармиян ---> 514-388-2600
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
mama mia

Мнение от mama mia »

Д-р Червенков мисля че работи основно с бременни,Варамян не знам да е гинеколог,може и да е.
Имам телефон на румънка Соня Симеон 514-483-2524,но никога не съм ходила.Звънях като забременях но после си намерих друг лекар по-близо до нас.Секретарката й говореше руски по онова време(преди 4 години).За бременна жена ли става въпрос или за обикновен преглед :?:
Съединението прави силата!
edin_potrebitel

Мнение от edin_potrebitel »

Червенков не работи само с бременни и Вермиян не е гинеколог.

Защо ти трябва точно българин?
kapitan

Мнение от kapitan »

Изчакайте Микре да си каже.......и за мен е любопитно що точно българин?!Аз имам един приятел в Монреал,който беше дошъл с един посредник по процедурата от Б-я.Та този мой авер като дойде в Монреал,му се беше обаждал в Б-я,на този посредник да му препоръча в Монреал зъболекар,българин.....така,че ......
mikre

Мнение от mikre »

Благодаря на всички, които се отзоваха. Да, става дума за бременна жена-наши приятели,които отскоро са тук. Тя настоява да е българин или руснак, защото не говори добре френски, английски пък съвсем:) Благодаря ви още веднъж, поздрави и доскоро.
panchita

Мнение от panchita »

Освен гинеколози, с проследяване на бременността се занимават и семейни лекари /личен опит/. Не се паникьосвайте! И гинеколог да ви проследява бременността, разликата не е голяма, за да не кажа, че е никаква. Моята докторка е рускиня, името й не е руско, тя ми каза за произхода си на първия преглед. Семеен лекар е, говори руски, френски и английски. Мисля, че все още приема нови пациенти.

Dr. Anna Fichman
Lasalle,
Specialty: Family / General
Phone Number: 514-368-5500
wese_76

Мнение от wese_76 »

Д-р Григориян- общопрактикуващ лекар, извършвъшващ гинекологични прегледи. Говори руски както и помощникът и. Телефонът и е 514 383 5804
Публикувай отговор