с една много малка, но съществена подробност :Ascao написа:Добре де Линко защо 2 часа. Нали идеята е след като вземеш теорията да караш с ученическа книжка с придружител, който има повече от 2 години стаж. Верно че не се казвам Марио, ама мойта жена навъртя доста часове с мен при това съвсем безплатно (като изключим че требе да прай салата за вечеря) и вече мога да кажа че си кара много добре...Linko написа:Но все пак подготовката при 20 ч. и 2 ч. не можем да кажем, че е еднаква.
2 години КЕБЕКАРСКИ стаж. Това забави моята съпруга с две години за взимане нa книжка, защото чакахме периода в който аз ше съм направил този стаж. Преди това беше трудно да организираме някой местен или българин с необходимия стаж да ни придружава в удобно за него и за нас време. Аз лично си изкарах практическия изпит с точно 2 заса кормуване тук.
Според мен е правилно да се изисква часове от училище. Това, чеможеш да караш някъде по вирокия, бял свят не значи че можеш да го правиш и в Кебек. Книжката не е право, а привилегия и това трябва да е пътя да я получиш. На който ме ну харесва, спокойно може да си ползва градски транспорт - не е като да няма такъв .....