Здравейте съфорумци!
Налага ми се спешно да се върна в БГ за месец-два, поради забояване на майка ми.Искам да питам ще имам ли възможност да се върна безпроблемно в Канада след това, понеже имам карта за постоянно пребиваване от 3 месеца.Има ли някакви ограничения?
Моля за отговор, понеже съм доста притеснен във времето.
Благодаря предварително!
Спешен въпрос
-
Спешен въпрос
rugby is the source
Re: Спешен въпрос
Няма да имаш проблем с връщането в Канада.SOULRIPPER написа:Здравейте съфорумци!
Налага ми се спешно да се върна в БГ за месец-два, поради забояване на майка ми.Искам да питам ще имам ли възможност да се върна безпроблемно в Канада след това, понеже имам карта за постоянно пребиваване от 3 месеца.Има ли някакви ограничения?
Моля за отговор, понеже съм доста притеснен във времето.
Благодаря предварително!
Ограничение все пак има и то е че за да не си загубиш статута трябва да си в Канада 2 от всеки 5 години, т.е. ако те няма 1-2 месеца, няма да имаш никакъв проблем.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-