Бихте ли обяснили кой е администратор и кой глобален модератор?
Щото аз съм готов Linko да ме администрира, а Koko - глобално модерира, но не обратното!
troll написа:Бихте ли обяснили кой е администратор и кой глобален модератор?
Щото аз съм готов Linko да ме администрира, а Koko - глобално модерира, но не обратното!
Това какво си готов ти, няма никакво значение. Кой какъв е не е от твоята компетенция. Ако разбираш какво искам да ти кажа. Ако не - все ми е тая
troll написа:Бихте ли обяснили кой е администратор и кой глобален модератор?
Все още аз съм администратор на форума - до кога ще е така, ще видим.
Надявам се също че този път си готов да пишеш само с един ник, защото ползването на дубликати в крайна сметка води до деактивирането им, както вече има възможност да се убедиш.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
troll написа:... и докато ти си администратор тук няма да ползвам терлици!
Спазвай правилата и няма да имаш проблеми.
Забравих да допълня и това - доколкото си спомням наказанието ти изтече още някъде през януари, след това никой не те е спирал да пишеш тук с този ти ник.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)