Здравейте!
Детето ни ще учи в classe accueil в Ecole Guy- Drummond. Часовете започват от 9,15 сутрин и ни се налага да ползваме сервиз дю гард сутрин от 7,30 до 09 часа също и по време на обяда. Каква е дневната такса за тази услуга. Предполагам има отделна такса за сутрешния и обедния сервиз дю гард. Обаждах се да питам в училището, но се включва само секретар. Ако някой може да ми каже, ще съм много благодарна!
Сърдечни поздрави!
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
dea написа:Здравейте!
Детето ни ще учи в classe accueil в Ecole Guy- Drummond. Часовете започват от 9,15 сутрин и ни се налага да ползваме сервиз дю гард сутрин от 7,30 до 09 часа също и по време на обяда. Каква е дневната такса за тази услуга. Предполагам има отделна такса за сутрешния и обедния сервиз дю гард. Обаждах се да питам в училището, но се включва само секретар. Ако някой може да ми каже, ще съм много благодарна!
Сърдечни поздрави!
Да, точно така, защото ако ползваш само на обяд не е сервиз дьо гард, а сервиз дьо дине. Сервиз дьо дине може да варира, но сервиз дьо гард винаги е 7 долара на ден.
Само да добавя нещо близо до темата
Значи, ако поне единият родител е на КОФИ, а другият работи или учи, от КОФИ-то ще ви връщат тези 7$ на ден.
Успех !
И аз да добавя:
Най-вероятно в края на годината ще можете да си клеймвате тези пари от провинциалните данъчни и в зависимост от семейния ви дохощ ще ви възстановят между 26 и 75 %. Може даже да подадете молба за авансово изплащане на част от тези пари, стига да отговаряте на условията за това.
Последно промяна от pumpy на Сря Авг 19, 2009 11:01 pm, променено общо 1 път.
Ние плащаме 2$ за обяд и после КОФИ-то ни ги връща, включително и 7-те долара за градината на малкия. Агента от Емплоа Кебек и той се натисна да ни ги плаща, ама вече го бяха изпреварили от министерството на имиграцията
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.