emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
При мен пък беше обратно. Първо имах НЕрозов период за около 3-4 месеца, след който започнах да свиквам!filipne написа:Така нареченият розов период на имиграцията продължава. Доказано е, че средната му продължителност е 3-4 месеца. През този период всичко е по- по- най- и почти всичко изглежда прекрасно....
Fireman написа:Муха,айде деи ние чакаме с интерес
![]()
Вече има интернет и телефон,и покрив над главата.Остана само трастиката![]()
Хубаво,хубаво е в Канада,че чак ми се плаче като знам как живеят хората там- в България и си мислят .....че Живеят.....
Колко е хубаво да пресичаш и колите да те чакат,колко е хубаво да няма всяка вечер купони,чалга песни и други животински крясъци и изблици.Колко е хубаво да вали дъжд,да се разхождаш и дори след 2-3 дни маратонките да са все така бели....
Колко е хубаво да живееш в блок с други хора,а като че си сам....
Колко е хубаво никой да не усещаш нечий поглед в себе си,да не го интересува никой кой си ,как си облечен и "защо минаваш по неговата улица".
Хубаво е и да видиш как полицията си върши работата.......е родната българска полиция си "върши тяхната си работа,а не на народа".
Хубаво е в Канада,не слушайте някои хора.....хубаво е обаче ,когато контактите с българи все пак си останат ограничени до такива,с хора които познаваш и внимавайте с мечешките услуги,но това зависи до самия човек как разбира думата "помощ".
Друго,да,ще дойде реда и на работата
Има работа,тоест видяхме в няколко големи магазина обяви ,че наемат "персонал".
Сигурен съм,че тепърва ще видим и тази страна на монетата и когато това стане,ще споделя.
На Българите запътили се към Канада мога да им кажа,че посоката е правилна,но зависи кой как ще види нещата и кой какво очаква(за какво идва).Вземете си всички подправки за готвене от България,защото тук са малко скъпички
Възглавници не си взимайте,вчера си взехме 2 за 6 долара.
Ако някой ще си взима техника работеща на 110 волта,ще ви трябва преходник или адаптор(за препоръчване),което от България ще ви излезе по евтин.
До скоро![]()
Бате,Муха ПОздрави![]()
![]()
Файър, всичко което си изброил сега е с положителен знак, а след 2 -3 - 5 години може да се окаже главна черна точка в мнението ти за КанадаFireman написа: Хубаво,хубаво е в Канада,че чак ми се плаче като знам как живеят хората там- в България и си мислят .....че Живеят.....
Колко е хубаво да пресичаш и колите да те чакат,колко е хубаво да няма всяка вечер купони,чалга песни и други животински крясъци и изблици.Колко е хубаво да вали дъжд,да се разхождаш и дори след 2-3 дни маратонките да са все така бели....
Колко е хубаво да живееш в блок с други хора,а като че си сам....
Колко е хубаво никой да не усещаш нечий поглед в себе си,да не го интересува никой кой си ,как си облечен и "защо минаваш по неговата улица".
Хубаво е и да видиш как полицията си върши работата.......е родната българска полиция си "върши тяхната си работа,а не на народа".
Хубаво е в Канада,не слушайте някои хора.....хубаво е обаче ,когато контактите с българи все пак си останат ограничени до такива,с хора които познаваш и внимавайте с мечешките услуги,но това зависи до самия човек как разбира думата "помощ".
Друго,да,ще дойде реда и на работата
Има работа,тоест видяхме в няколко големи магазина обяви ,че наемат "персонал".
Сигурен съм,че тепърва ще видим и тази страна на монетата и когато това стане,ще споделя.