Ako bagaja ni e po tejuk ot razreshenite 2x32 kg. bez ru4nia kakuv problem moje da imame na letishteto i eventualno kakvo se zaplashta za bagaj, koito e v pove4e ot razreshenoto
Predvaritelno blagodaria !
Ами в последно време не са съгласни да си доплатите, а карат пътуващите да вадят по нещо от багажа за да го докарат до 32 кила парчето. Ако имате дребни но много тежки неща - слагайте ги в дамска чанта - нея никой не я мери и тя не се брои за ръчен багаж освен това напомням че можете да сте облечени с връхна дреха и да носите още една в ръка
Ne znam kavi sa posledstviata,ako ti e pove4e bagaga,az putuvah predi mesec i biah v normite.Samo za informacia-na nas ni tegliha i ru4nia bagag.
Uspeh!
chak puk tolkoz.
Na nas ni se padna po-dobrata kaka - tia vze da ni meri bagajite i edin ot kufarite beshe 34 kg, predstavete si. Obache vsichki ostanali parcheta biaha pod 32 kg - i tia ni kaza drug put da ne pravim taka.
a za ruchnia bagaj - ne ni go meriha vaobshte - samo go kachihme na lentata, za da go prevurje s pandelka "cabine" ne znamsikvo.
A, i biahme v sushtia samolet kato na gospodin Kolev, taka che vsichko e otnositelno!
nie patuvaxme predi dva meseca i vsi4kia ni bagaj be6e nad 32 kg
NIKAKAV problem.samo ni kazxa drug pat da znaem 4e taka ne biva,a biaxme 3 semeistva i na vsi4ki bagaja ni be6e po tejak.ra4en bagaj ne sa ni teglili
Maria написа:Юлия, ти ли пътуваше на 6ти май с КЛМ?
Maria, da. Nie shte putuvame na 06 mai s KLM ako i ti si na tazi data mojem da sme zaedno. Pishi mi LS ili na emaila, shte se radvam ako ima i drugi na tazi data. Za sega az neznam niakoi drug, koito da putuva na 06 mai!
Pozdravi i uspeh!
Blagodaria mnogo za otgovrite i informaciata, nashia bagaj idva s okolo 5,6 kilograma otgore, a moje i pove4e da e, neznam,dano da ne ni napraviat goliam problem.
Blagodaria oshte vednuj i uspeh na vsi4ki!
Maria, da. Nie shte putuvame na 06 mai s KLM ako i ti si na tazi data mojem da sme zaedno. Pishi mi LS ili na emaila, shte se radvam ako ima i drugi na tazi data. Za sega az neznam niakoi drug, koito da putuva na 06 mai!
Pozdravi i uspeh!
Чудесно!
Аз също не съм чувала за други, които да летят на 6ти, но ако все пак има, да вземем да си пийнем заедно бирката в Амстердам.
aviokompaniata e v PRAVOTO si da vi nakara da platite svrahbagaj ako se razminava ot posochenite teglo i razmeri ili da vi nakarat da izvadite neshto ot bagaja .za prezokeanski poleti normalno e dasa striktni