Накратко да ви запозная с моята история: Подадох си документите в най-"ОТЗИВЧИВАТА" фирма ако така мога да я нарека - ЖАНА Е - вече изчетох достатъчно за нея и ......... голяма грешка.
Мисълта ми е, че след 2г чакане, много надежди и упоритост от моя страна все пак успях да получа така дългоочакваната дата за интервю, която беше на 30.05.2008г и за мое огромно съжаление Мадам Стоянов ми даде отговор НЕ, но все пак май ме хареса може би, че взе и ми подари една година отсрочка и време за повишение на френския. След това се започнаха едни писма от моя страна какво да направя, каде да отида.........и накрая се явих в ИЧС на TCF тест /ТОВА, КОЕТО ТЕ ПОИСКАХА В ОТГОВОРА СЛЕД ИНТЕРВЮТО МИ/за ниво В1.
Е не съм перфектна по френски и не им пратих резултатите които те пожелаха, но все е нещо....изпратих сертификата за теста и те пак ми дадоха отсрочка. Този път обаче 6 месеца. ЧЕ СЕ ПИТАМ ДАЛИ ИМА КРАЙ...........ВСИЧКО ТОВА? ИЛИ ВСЕ НА НЯКОЙ ВСЕ НЕЩО ЩЕ МУ ЛИПСВА И ВСЕ ЩЕ МИ ПРАЩАТ ПО ПОЩАТА ПИСМА ............. МОЛЯ ПРАТЕТЕ НИ ТОВА..... МОЛЯ ПРАТЕТЕ НИ ОНОВА........!??
Моля ако има някой , като мене нека да сподели....все ще ми е от полза