ВТОРИ ШАНС И НЕЗНАМ ДОКОГА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
miliS

ВТОРИ ШАНС И НЕЗНАМ ДОКОГА

Мнение от miliS »

Здравейте на всички съфорумци.
Накратко да ви запозная с моята история: Подадох си документите в най-"ОТЗИВЧИВАТА" фирма ако така мога да я нарека - ЖАНА Е - вече изчетох достатъчно за нея и ......... голяма грешка.
Мисълта ми е, че след 2г чакане, много надежди и упоритост от моя страна все пак успях да получа така дългоочакваната дата за интервю, която беше на 30.05.2008г и за мое огромно съжаление Мадам Стоянов ми даде отговор НЕ, но все пак май ме хареса може би, че взе и ми подари една година отсрочка и време за повишение на френския. След това се започнаха едни писма от моя страна какво да направя, каде да отида.........и накрая се явих в ИЧС на TCF тест /ТОВА, КОЕТО ТЕ ПОИСКАХА В ОТГОВОРА СЛЕД ИНТЕРВЮТО МИ/за ниво В1.
Е не съм перфектна по френски и не им пратих резултатите които те пожелаха, но все е нещо....изпратих сертификата за теста и те пак ми дадоха отсрочка. Този път обаче 6 месеца. ЧЕ СЕ ПИТАМ ДАЛИ ИМА КРАЙ...........ВСИЧКО ТОВА? ИЛИ ВСЕ НА НЯКОЙ ВСЕ НЕЩО ЩЕ МУ ЛИПСВА И ВСЕ ЩЕ МИ ПРАЩАТ ПО ПОЩАТА ПИСМА ............. МОЛЯ ПРАТЕТЕ НИ ТОВА..... МОЛЯ ПРАТЕТЕ НИ ОНОВА........!??

Моля ако има някой , като мене нека да сподели....все ще ми е от полза :) :)
Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
kapitan

Re: ВТОРИ ШАНС И НЕЗНАМ ДОКОГА

Мнение от kapitan »

не се отказвай!няма за какво да се отчайваш,давай напред!ще стане! :wink: :beer:
залягай повече на френския език!не разбрах,как се казва фирмата-посредник?
Успехи! :beer:
как е във Варна?
frankofon

Мнение от frankofon »

Езикът трябва да се научи - стягаш се и започваш да учиш сериозно. Освен всичко друго езикът е богатство - казвам го не защото съм го чул във форума, а от собствен опит. Работила си за една кауза 2 години и сега за 6 месеца ще се откажеш? Хайде марш към учебника по френски :D !
miliS

Мнение от miliS »

Фирмата се казва "ЖАНА Е" тя е Софииска. СЪВЕТВАМ КОЙТО ЧУЕ ТОВА ИМЕ НА ФИРМА ДЪЛЕКО И ПО-НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ДА БЯГА И НИКОГА ДА НЕ ПРЕКРАЧВА ПРАГА И.
Иначе ще се отзове на мойто място :x

:) Благодаря за подкрепата, но май като гледам /чета/ няма много като мене :)
Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
Fireman

Мнение от Fireman »

Milis,не става въпроса дали и колко човека има на твоето положение.
Важно е сега Ти какво ще направиш.
С теб се запознахме миналото лято,което означава ,че мина 1 година и трябваше за тази 1 година да учеше френски и да минеш нужния изпит,който да ти отвори вратичката.
Няма кой да направо това вместо теб.....
sirius
Обратна връзка:

Мнение от sirius »

Аз също бях върнат за френски - също ми дадоха 1 год за учене.
Учих го с частен учител в Сливен. Ходих в Алианс Франсез Стара Загора за изпит. Взех забравих вече какво ниво и пратих сертификата. Вече забравих как разбрах че интервюто ще е по телефона.
Имах късмета, че тъкмо излизах от урок по френски и ми се обадиха за интервюто.
Минах, разбира се с уговорката че трябва още да уча.
Отдавна вече съм във Ванкувър и забравих изобщо за перипетиите по процедурата и за този форум и пр. Добре, че реших да погледна какво става тук.
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
bp_de

Мнение от bp_de »

miliS - спокоино , нищо не е станло -виж какво е написал sirius и се сещаи за какво им е френския....Просто вероятноста хората дет не показват франсе въобще да не стъпат в Квебек е огромна и затва имигреишна просто му трябват факти.
Иначе тва с харесването и т.н е глупост- за имигрешана няма личен фактор или поне е сведен до някакв ултра минимум - има броика за имигранти и критерии на които да отговарят и човека си върши работата.
Публикувай отговор