Затваряне на досие

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
victori

Затваряне на досие

Мнение от victori »

Здравейте!Искам да попитам някой получил ли е писмо от Виена ,че досието му е затворено след като е минал едногодишният срок за повишаване нивото на език.Някой от ВАС върнатите за език изпратил ли е сертификати от изпитите,които изискват от ИЧС.И в общи линий ме интересува каква е развръзката след като е минал посоченият срок за затваряне на досието.Питам,защото се оказа че моето досие все още не е затворено при положение че срокът му е минал.
miliS

Re: Затваряне на досие

Мнение от miliS »

Здравей,
аз съм в същото положение като теб. С тази разлика че на мен ми изпратиха писмо че ми удължават срока с 6 месеца и все още имам някъква надежда. Май колкото и документи да ИМ пратиш те все ще поискат нещо друго :|
Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
Lanselot

Мнение от Lanselot »

Здравейте!
miliS, изпратихте ли писмо до Виена с молба за удължаване на срока за документ за езика? Или те по своя преценка са отпуснали още 6 месеца? Засега като гледам как вървим с френския и ние ще имаме нужда от удъжаване на периода. Нашият срок е до 10 декември.
На кой от всички тестове мислите да се явите. TCFQ ми се струва най - лесно постижим. И се провежда почти всеки месец в ИЧС.
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

Здравейте колеги и аз съм във вашето положение според вас кой от трите тееста е по-лесен TCF TCFQ или DELF\DAF? И ще трябва ли след като пратим нужните сертификати пак да се явяваме на интервюта?
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
Публикувай отговор