Кога ще ходите на IELTS ?

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
stereophonic

Re: Кога ще ходите на IELTS ?

Мнение от stereophonic »

Мерси, сега остава да платя таксата и да пратя до нова скотиа документите
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

stereophonic,
Много добри оценки, браво! :beer:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
rayabebe
Обратна връзка:

Мнение от rayabebe »

Някой може ли да ми препоръча добър учител по английски.такъв,който да ме подготви по обстойно.Аз съм на начално ниво,но трябва да съм водещия и....ми се пада честа с IELTS.Искам да се подготва от АБ,преди да отида на курсовете в Бритиш К.
Благодаря!
prace

Мнение от prace »

Моят съвет е да се обадиш в фондация св.св Кирил и Методий на ул. “Васил Априлов” 3.
Там подготвят много добре за IELTS. Ще ти направят тест отначало какво ти е нивото. Ако и азбуката не знаш, но имаш пари за частен учител, тогава карай до ниво начално с частният учител и после отивай на курсове за IELTS, за да те подготвят за самият изпит. Да пишеш есета, да слушаш касети, да си обогатяваш речника и т.н....
Само да не би да ми е стара информацията...
Жени

Мнение от Жени »

rayabebe написа:Някой може ли да ми препоръча добър учител по английски.такъв,който да ме подготви по обстойно.Аз съм на начално ниво,но трябва да съм водещия и....ми се пада честа с IELTS.Искам да се подготва от АБ,преди да отида на курсовете в Бритиш К.
Благодаря!
Не отговарям по същество на въпроса ти, но се надявам да намериш добър учител! :wink:

Искам само да попитам защо не тръгнете по процедуррата за Квебек? Така и така ще трябва да се учи език от нулата?

За мен вземането на ИЕЛТС на задоволително ниво изисква изключително сериозна работа върху езика най-малко 3 години! А доколкото виждам по френската процедура кандидатите преминават с минимални знания и зазубряне на отговорите за интервюто!
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Жени е права, ако си абсолютно начинаеща в езика не се захващай с английския тепърва. Голяма мъка ще е да се подготвиш от 0 до ниво на IELTS 7 - 8. Може да го сравня само с изкачването на някой осем хилядник от непрофесионалист. Тоест невъзможни неща няма, но реално по лесно ще ти е по френската процедура да минеш отколкото да направиш добър резултат на IELTS ей така от раз.
rayabebe
Обратна връзка:

Мнение от rayabebe »

Много благодаря!Ами ще смятаме пак нещата и ще видим съпруга ми дали да не е водещ.Той е доста по-добре от мен с английския.
Публикувай отговор