ПОЛЕТ ОТ КАНАДА ЗА ЕВРОПА ПРЕЗ ЩАТИТЕ
ПОЛЕТ ОТ КАНАДА ЗА ЕВРОПА ПРЕЗ ЩАТИТЕ
Здравейте,искам да попитам,ако искам да летя за Европа от Канада с прекачване през Щатите,каква виза ще ми трябва за времето за престой на летището и дали ще ми трябва такава транзитна виза?!Ако някой знае какви са условията за издаването й,цена и ....как са връзките на летищата в Щатите?Четох в един сайт за самолетни билети,че за Щатите искат транзитни визи при прикачване на летищата за неамериканци и за неканадски граждани.Иначе гледах,че през Щатите билетите излизат значително по-евтино за Европа от колкото от Канада.Ако някой има информация,нека да сподели!Мерси!
Re: ПОЛЕТ ОТ КАНАДА ЗА ЕВРОПА ПРЕЗ ЩАТИТЕ
Виза трябва, да. Защо не си изкараш направо туристическа виза за САЩ - 150 кинта за виза с десетгодишна годност.
Защо КРЕЩИШ, ве мушморок?! 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- nikolovata
А дали са по-евтини или просто цените са в щатски $???
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
е,чак такава разлика в курса м/у щатския и канадския долар?де да знам,ако правилно съм гледал билет отиване и връщане от Канада до Европа през Щатите излиза не повече от 600 $ канадски с таксите,но ще има и разходи за виза,което значи към 700-750 $,ако всичо е наред с визата за Щатите,което е пак по-евтино.Визата е за неканадски граждани,иначе е ок.
- nikolovata
Като пишеш Европа, имаш предвид Бг или ще има още един последващ полет? Ако това е крайна цена никак не е лошо...kapitan написа:е,чак такава разлика в курса м/у щатския и канадския долар?де да знам,ако правилно съм гледал билет отиване и връщане от Канада до Европа през Щатите излиза не повече от 600 $ канадски с таксите,но ще има и разходи за виза,което значи към 700-750 $,ако всичо е наред с визата за Щатите,което е пак по-евтино.Визата е за неканадски граждани,иначе е ок.
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
като казвам Европа,имам в предвид в случая Англия,Лондон.не знам,но до Б-я,мисля трябва да е същото.....не съм се интересувал
http://www.redtag.ca/flights/flights-to-london.php
721 $ е цената за септември Монтреал - Лондон. От Торонто е по евтино - 586 $.
Ако не си зависим от точно определена дата може да намериш евтини билети и от Канада.
721 $ е цената за септември Монтреал - Лондон. От Торонто е по евтино - 586 $.
Ако не си зависим от точно определена дата може да намериш евтини билети и от Канада.
да де,зависи си от времето на престой,датите.......тези полети,които дават на твоя сайт са ок,но периода на престой е едноседмичен.сега за една седмица,не,благодаря.
Този сайт си е само за илюстрация. Има и други с подобни цени до Англия, само се разтърси в нета.
Ето ти друг пример.
http://www.britishairways.com/travel/fx ... 0722022922
Ето ти друг пример.
http://www.britishairways.com/travel/fx ... 0722022922