БГ свидетелство за съдимост от чужбина - въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Val

БГ свидетелство за съдимост от чужбина - въпрос

Мнение от Val »

Здравейте,

Имам въпрос, който касае мои познати, които живеят в USA, американски граждани са.

Искат да подадат документи за Канада и се интересуват как може да се сдобият със свидетелства за съдимост от БГ.

Може ли някой друг да им ги извади и препрати? Ако да, трябва ли да го упълномощят и как?

Или може да ги поръчат лично с писмо?

Благодаря предварително за отговорите.
lubo

otgovor

Мнение от lubo »

moje i drug da vzeme svidetelstvoto za sadimost,ne triabva palnomoshno moje bi samo li4na karta , na men go vze i izprati maika mi.
Pozdravi
Аватар
Val

Re: otgovor

Мнение от Val »

lubo написа:moje i drug da vzeme svidetelstvoto za sadimost,ne triabva palnomoshno moje bi samo li4na karta , na men go vze i izprati maika mi.
Pozdravi
Благодаря, lubo ! :D

Дали е сигурно, че искат лична карта? Аз не знам моите познати дали имат такива, понеже живеят от дълги години в USA.
pumpy

Мнение от pumpy »

без изрично заверено пълномощно не става - личен опит - не ми дадоха да подам за съпругата ми. Явно зависи от поредния служител-БГ
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Da, Val, nay-dobre e da izvadyat palnomoshtno na nyakoy v bg da napravi tova i posle da im gi prati to USA. Good luck na tvoite priyateli!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Fenia
Обратна връзка:

Мнение от Fenia »

Val, neka v pylnomoshtnoto izrichno da e ukazano, che upylnomoshteniq moje ne samo da podade molba za izdavane na svidetestvo za sydimost, no i da go poluchi!
Комуто не харесвам....фийюююю.....au Canada:p~
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Iavno si zavisi ot kefa na konkretnia slujitel. Bashta mi izvadi savsem skoro (v nachaloto na April) moeto BG svidetelstvo za sadimost (az sam v De) samo s lichnata mi karta. Nikoi nishto drugo ne mu e iskal. Daje poneje v posledstvie se okaza che mi triabvat dve, vtoroto mu go izdali kato pokazal parvoto.

Uspeh!
Аватар
Val

Мнение от Val »

Poumpy, Canuck, Fenia, BabaPena,

:D Thanks a bunch, guys!!!! :wave2:
Заключено