Uspeshno interviu na 26.04.04

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
niko_28

Uspeshno interviu na 26.04.04

Мнение от niko_28 »

zdraveite :) moga samo da blagodarq na sazdatelite na tozi forum i uchastnicite v nego za cennata informaciq koqto izpolzvah v moqta podgotovka za interviuto! Interviuirashtiq Pier Rivar v moq sluchai beshe blagorazpolojen i mnogo uchtiv vaprosite si zadava osnovno na frenski i osnovno po predstavenite dokumenti ot moq strana taka che si mislq che ako se podgotvite dostatachno dobre i ste motivirani shte postignete uspeh.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Лека процедура до получване на визите и много щастие!!!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Uspeshno interviu na 26.04.04

Мнение от yaiuat »

niko_28 написа:zdraveite :) moga samo da blagodarq na sazdatelite na tozi forum i uchastnicite v nego za cennata informaciq koqto izpolzvah v moqta podgotovka za interviuto! ....
niko_28 успех по нататък :beer: :D :beer: , но дай повече информация бе брато. Колко се оцени по езиците? С коло стаж си? Втора специалност имаш ли? :D
valko

Мнение от valko »

Dai malko podrobnosti okolo intervuto
valko
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D
Много успехи и късмет по-нататък!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
mariwa

Chestito!

Мнение от mariwa »

Много ти е помогнало инфото от другите,а ти не даваш инфо за теб;-)))
div

Мнение от div »

Честито !
Успех до края на процедурата! :lol:
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

bravo na vas . iako moze po podrobna informacia za samia izpit .uspehi vnacinanieto
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
niko_28

Мнение от niko_28 »

Tolkova podrobna informaciq kato tazi na goron ne moga da dam :) kandidatstvam samostoqtelno staj 3 godini kato schetovoditel i sobstvenik na firma; ikonomichesko obrazovanie ;vladeene na frenski 11/10 angl 9/8 zapisa mi vladeene na ezika F .podgotovka za interviuto: Panorama 1 i 2 uchebnik osnovno, relaxa 2 chasti ,1 sedmichno po 2 chasa uroci s prepodavatel, chesto poseshtavah internet zalite kato izpolzvah i info ot saitove za Quebec i Canada pri men ima edna malka osobenost che imam ezikova s ispanski i otlichno vladeene na portugalski koeto napravi dobro vpechatlenie na izpitvashtiq , dosta dobre se bqh informiral ot neta za Q. koeto mi pomogna mnogo na interviuto zashtoto kandidatstvam bez poznati tam ,na 28 godini sam.Razgovora proteche osnovno na frenski vaprosite koito mi zadade ne me iznenadaha bqha standartnite prevodachkata se namesi kogato trqbvashe da prevejda originalite i da mi dade sinite papki ,mnogo dobro vpoechatlenie mu napravi informiranostta mi otnosno Quebec , za moeto predstavqne moga da kaja che govoreh razvalen frenski no toi me razbirashe a i az nego 100%:) ! Savetat mi kam ostanalite kandidati dokolkoto moga da davam saveti razbira se e : da nablqgat zdravo na frenskiq , vsichko po dokumentite da e nared , i da saberat kolkoto mogat polezna informaciq za stranata . USPEH!
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

blagodaria predpolagam za edin frankofon tova interviu e fasulska rabota uspehi i po natatak
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Заключено