Uspeshno interviu na 26.04.04
Uspeshno interviu na 26.04.04
zdraveite
moga samo da blagodarq na sazdatelite na tozi forum i uchastnicite v nego za cennata informaciq koqto izpolzvah v moqta podgotovka za interviuto! Interviuirashtiq Pier Rivar v moq sluchai beshe blagorazpolojen i mnogo uchtiv vaprosite si zadava osnovno na frenski i osnovno po predstavenite dokumenti ot moq strana taka che si mislq che ako se podgotvite dostatachno dobre i ste motivirani shte postignete uspeh.

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Uspeshno interviu na 26.04.04
niko_28 успех по нататъкniko_28 написа:zdraveitemoga samo da blagodarq na sazdatelite na tozi forum i uchastnicite v nego za cennata informaciq koqto izpolzvah v moqta podgotovka za interviuto! ....

Chestito!
Много ти е помогнало инфото от другите,а ти не даваш инфо за теб;-)))
- ROSEN HRISTOV
Tolkova podrobna informaciq kato tazi na goron ne moga da dam
kandidatstvam samostoqtelno staj 3 godini kato schetovoditel i sobstvenik na firma; ikonomichesko obrazovanie ;vladeene na frenski 11/10 angl 9/8 zapisa mi vladeene na ezika F .podgotovka za interviuto: Panorama 1 i 2 uchebnik osnovno, relaxa 2 chasti ,1 sedmichno po 2 chasa uroci s prepodavatel, chesto poseshtavah internet zalite kato izpolzvah i info ot saitove za Quebec i Canada pri men ima edna malka osobenost che imam ezikova s ispanski i otlichno vladeene na portugalski koeto napravi dobro vpechatlenie na izpitvashtiq , dosta dobre se bqh informiral ot neta za Q. koeto mi pomogna mnogo na interviuto zashtoto kandidatstvam bez poznati tam ,na 28 godini sam.Razgovora proteche osnovno na frenski vaprosite koito mi zadade ne me iznenadaha bqha standartnite prevodachkata se namesi kogato trqbvashe da prevejda originalite i da mi dade sinite papki ,mnogo dobro vpoechatlenie mu napravi informiranostta mi otnosno Quebec , za moeto predstavqne moga da kaja che govoreh razvalen frenski no toi me razbirashe a i az nego 100%:) ! Savetat mi kam ostanalite kandidati dokolkoto moga da davam saveti razbira se e : da nablqgat zdravo na frenskiq , vsichko po dokumentite da e nared , i da saberat kolkoto mogat polezna informaciq za stranata . USPEH!

- ROSEN HRISTOV