Въпрос за пренасяне на алкохол и цигари за дете ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Linko написа:Хубаво, filipne, добре звучи това за "конкретни, аргументирани мнения", само дето твоите не са такива за другите а техните не са пък за теб. Ей от тука иде и трагизмът в дискутирането ти с останалите. Ама на теб не ти и пука де, та затова няма смисъл да ти се говори на тази тема. Прав си за всичко което си казал, и за което тепърва ще каже, и за неказаното дори. :)
Не мисля, че има някакъв "трагизъм". Безспорен е факта обаче, че в един момент, след изчерпване на аргументите, се стига до деградиране с личностни обиди.

Колкото са по-ниски културата, възпитанието и логическите способности на даден участник, толкова по-бързо и до толова по-ниско ниво на деградация се стига.

Примери много от този а и от другия форум.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Истина е това което казваш, filipne. Но има и нещо друго. Някои хора от дума не разбират, камо ли от аргументи и логика. Едно си знаят и все него си баят, не слушат изобщо какво им се говори а слушат само себе си. Та такива хора обикновено изкарват от нерви в даден момент някой холерик да речем и се започва с епитетите и обидите. :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
rolyd

Мнение от rolyd »

Не спорете повече ........ пренесох 3,5л. алкохол и сега мисля с детето да пийнеме :-)
В заключение всеки рискува вземе ли повече от 2,5л. алкохол, независимо за колко деца плащаш билети.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)
Изображение
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Аз като се прибирам от България си нося повече от разрешените 1.14л. Просто си ги декларирам и им плащам митото. Миналата година платих около 28 долара мито за 3л домашна кайсиева, над лимита. За мен това си гуд дийл. За вас не знам.
Наздраве

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

filipne написа: ... За това се води спор/дискусия в които да се роди истината. ...
Няма начин в спор/дискусия да се "роди" истинаТА. Не и в Интернет форум ... :idea: :? :? :D

Иначе, в тази тема filipne е казал повече смислени неща, отколкото някои от останалите участници (без мен, естествено) ...

Много абстрактно, обаче (трябваше да чета повече Кант и Хегел в оригинал) ... :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

ZanzibarHero написа:
filipne написа: ... За това се води спор/дискусия в които да се роди истината. ...
Няма начин в спор/дискусия да се "роди" истинаТА. Не и в Интернет форум ... :idea: :? :? :D

Иначе, в тази тема filipne е казал повече смислени неща, отколкото някои от останалите участници (без мен, естествено) ...

Много абстрактно, обаче (трябваше да чета повече Кант и Хегел в оригинал) ... :D
:D :beer2:

POSTREACT(ions) SUMMARY

ilka

Мнение от ilka »

:lol: всичките сте сладури :beer: :beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

пак сме тук :-)
Публикувай отговор