Относно новият регламент за кандидатсване

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
tora2007

финансова незавимост

Мнение от tora2007 »

Здравейте отново на всички искам да попитам по тази процедура трябва ли да се доказва по някакъв начин финансовата незавимост или е както при Квебекската процедура са попълва договор за финансова независимст.Благодаря на всички
никога не се отказваме
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Re: финансова незавимост

Мнение от valioiko »

tora2007 написа:Здравейте отново на всички искам да попитам по тази процедура трябва ли да се доказва по някакъв начин финансовата незавимост или е както при Квебекската процедура са попълва договор за финансова независимст.Благодаря на всички
Отговор: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... /funds.asp
tora2007

финансова независимост

Мнение от tora2007 »

Благодаря valioiko разбрах че за 4-членно семейство са ни необходими 20,130долара канадски но с банкова рефернция ли трябва да се докажат че ги имаме . Извинявам се за тъпия може би въпрост но искам всичко да си изясня с точност за да предприема някакви действия.Още веднъж благодаря и се извинявам.
никога не се отказваме
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Няма какво да се извиняваш. Трябва да използате банкова референция или извлечение от сметката ви.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Аз представих три отделни неща. Извлечение от сметка, писмо от банка и банкова референция. Не са ми на едно място парите какво да направя.
tora2007

благодарности

Мнение от tora2007 »

Благодаря за отговорите дотук всичко ми изглежда добре и реално постижимо но нищо не се знае в крайна сметка.Още веднъж благодаря
никога не се отказваме
costiaa

Мнение от costiaa »

[quote="Mi6o76"]Много ти благодаря за отговора!Това не е много добре,защо са си променили така правилата?В смисъл...според мен няма мениджър в Бг който да си зареже тук социалният живот и да хукне за Канада,а професиите водопроводчик ,готвач са чудесни,но дали такива хора биха се явили на ИЕЛТС?Съмнявам се!Това с каква цел е направено само можем да гадаем,излиза,че процедура Квебек е за всички останали?[/quote

Ами аз съм готвач от три години съм в Англия.Колеж изкарах и ти казваш ,че на IELTS нищо няма да изкарам.
Е успех ти желая !!!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

costiaa написа:
Mi6o76 написа:Много ти благодаря за отговора!Това не е много добре,защо са си променили така правилата?В смисъл...според мен няма мениджър в Бг който да си зареже тук социалният живот и да хукне за Канада,а професиите водопроводчик ,готвач са чудесни,но дали такива хора биха се явили на ИЕЛТС?Съмнявам се!Това с каква цел е направено само можем да гадаем,излиза,че процедура Квебек е за всички останали?[/quote

Ами аз съм готвач от три години съм в Англия.Колеж изкарах и ти казваш ,че на IELTS нищо няма да изкарам.
Е успех ти желая !!!
Костя, струва ми се че не си разбрал добре какво има предвид Мишо76.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор