Кога ще ходите на IELTS ?
- hadministratora
- Хабсурден
Браво, резултата ти никак не е лош!kill_u написа:E не, ще изчакам да дойде сертификата и ще го сложа при другите документи. И другата седмица ги пращам пълния комплект.
Имаш два варианта (освен пращането на твоя единствен оригинал):
- плащаш още 30 лв. и Британски съвет изпраща друг оригинал в Букурещ
- добавяш към документите писмо, в което ги молиш най-учтиво да ти върнат оригинала след като го видят.
За втората възможност научих съвсем скоро - забелязах че са ми поискали оригинали на документи, които предпочитам да запазя и им писах по емаила. Отговориха ми че обикновено ги задържат, но ако им напиша изрична бележка за това и ако има възможност ще ми ги изпратят обратно.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Склонни са. Емиграционните ще приемат цертификат или от Централата на IETS, или от теб самия. Важното е сертификата да е оригинал, а не копие.tonich написа:Проблемът е обаче, дали имиграционните ще са склонни да получат сертификат, изпратен им от някой друг, а НЕ ОТ БРИТАНСКИЯ СЪВЕТ!valioiko написа:Това с няколкото сертификата е добра "врътка".
-
IELTS 11.07.2009
Niakoi be6e li v subota na IELTS, kakvi sa vi vpe4atleniata, spored men be6e lesno i se nadiavam na 7 ili 7.5 na vsi4ki sekcii no da ne se izhvurliam predvaritelno
)); spodelete i vie, please....