Приемем и оферти за реферали ако някои си търси.
Мерси
Човека питаше дали плаща драйлуп. Не, не плащаш 96 $ за първата година.пухинка написа:плащаш си задължението към Аканак и сметката за тел на БЕЛ![]()
![]()
bgmontreal,като сложиш и воип модем за 70-80$ става пак колкото тел на Белл без никви екстри,фри лонг дистанс Северна Америка не ми трябва ,а само за Монтреал които са включени в Белския тел.,отделно съм чувал са силни проблеми с воипа на Аканак при някои хора така че засега ще си пусна тва което съм решил пък нататък кои знаеbgmontreal написа:Kurta гледам вече питаш, а не четеш само(чиста проба заяждане, ама нещо сме се кротнали, така опипвам почвата
)
За какво ти е БЕЛ? Слагаш си драйлуп $8 + телефон (ВОЙП) за $10 и си имаш всички екстри + фри лонг дистанс Северна Америка + ако имаш рутър с два тел изхода можеш да имаш и фри БГ
Bell са над $25 "голи" без екстри, т.е за 5 месеца си изплащаш рутера.kurta007 написа:bgmontreal,като сложиш и воип модем за 70-80$ става пак колкото тел на Белл без никви екстри,фри лонг дистанс Северна Америка не ми трябва ,а само за Монтреал които са включени в Белския тел.,отделно съм чувал са силни проблеми с воипа на Аканак при някои хора така че засега ще си пусна тва което съм решил пък нататък кои знаеbgmontreal написа:Kurta гледам вече питаш, а не четеш само(чиста проба заяждане, ама нещо сме се кротнали, така опипвам почвата
)
За какво ти е БЕЛ? Слагаш си драйлуп $8 + телефон (ВОЙП) за $10 и си имаш всички екстри + фри лонг дистанс Северна Америка + ако имаш рутър с два тел изхода можеш да имаш и фри БГ
kambanka,тои говори за Воип телефон от Аканак
Не знам твоя сервиз какъв е, но всичките ми телефонни разговори с хора ползващи телефонните услиги на Аканак са били с лошо качество. Цената наистина е със седем долара по-ниска + клип и извънградските разговори.bgmontreal написа:Bell са над $25 "голи" без екстри, т.е за 5 месеца си изплащаш рутера.kurta007 написа:bgmontreal,като сложиш и воип модем за 70-80$ става пак колкото тел на Белл без никви екстри,фри лонг дистанс Северна Америка не ми трябва ,а само за Монтреал които са включени в Белския тел.,отделно съм чувал са силни проблеми с воипа на Аканак при някои хора така че засега ще си пусна тва което съм решил пък нататък кои знаеbgmontreal написа:Kurta гледам вече питаш, а не четеш само(чиста проба заяждане, ама нещо сме се кротнали, така опипвам почвата
)
kambanka,тои говори за Воип телефон от Аканак
Отделно за тая цена със сигурност взимаш рутер с два порта за телефон и разговорите ти с цивилизования сват + БГ стават без пари.
Както и да е - ти си знаеш