kursove prez lqtoto

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
rojo
Обратна връзка:

kursove prez lqtoto

Мнение от rojo »

zdraweite,

interesuva me znaete li dali prez lqtoto (ot nachaloto na july) shte ima sybotno-nedelni kursove po fr v ICS ili frenskiq centyr? dokolkoto az znam nqma, ta vsyshtnost vyprosa e kakvo prawqt horata koito ne iskat da izpusnat nqkolko cenni meseca za podgotovka? za chasten uchitel ne sym mnogo navit, interesuva me ima li primerno nqkoia uchitelka, koiato ima jelanie da prepodava togava, i eventualno da poeme grupata jelaeshti, koito sym siguren shte se sybere ot sega karashtite kursove v ics i fr. inst.
Не съдете хората, които опитват и неуспяват. Съдете само онези, които не успяват да опитат.
Аватар
Fenia
Обратна връзка:

Мнение от Fenia »

Rojo, Френският културен инснтитут организира всяко лято една интензивна сесия - за 20 дена минаваш 1 ниво. Това лято, за първи път, сесиите са две:
1-та ( водят я 5-та за учебната година):
- записване - 05.07.2004г.
- занятия - от 6.07 до 23.07.2004г.
2-та ( или 6-та ):
- записване - 26.07.2004г.
- занятия - от 26.07 до 13.08.2004г.
Повече информация можеш да получиш на телефон: 937 79 22.
За ИЧС инфо нямам, но телефона там е 72 34 81.
Комуто не харесвам....фийюююю.....au Canada:p~
Аватар
ivsi
Обратна връзка:

Мнение от ivsi »

Миналата година карах курс в ИЧС юли месец. Ти кое ниво си? За Френския институт чух лоши отзиви.
rojo
Обратна връзка:

Мнение от rojo »

iskam da izkaram 5 i 6 prez lqtoto, sega si deistvam 3-4 v ics i syshto sym dovolen. btw az izrichno popitah za syb-ned, znam che shte ima intenzivni, no ne moga da gi polzvam.
Не съдете хората, които опитват и неуспяват. Съдете само онези, които не успяват да опитат.
Аватар
ivsi
Обратна връзка:

Мнение от ivsi »

Аз в момента карам в ИЧС вечерен 5-6 ниво. За съжаление се разминаваме. А групи за по-високите нива се сформират по- трудно.
niki_nik

Мнение от niki_nik »

Може ли да ми кажеш какви са цените на интензивните курсове вьв френския културен институт, и какво означава 1 ниво( panorama1)ли?
rojo
Обратна връзка:

Мнение от rojo »

edno nivo e 1/4 ot edin uchebnik - ima 3 uchebnika - 12 niva.
cenite i datite na fr institut gi ima na

http://www.ambafrance-bg.org/culteduc/f ... endre.html

no nakratko:

Français général 54h 85 lv
Cours intensifs 54 h 89 lv
niki_nik

Мнение от niki_nik »

А знае ли някой дали това лято, след първо ниво ще има интензивен курс с второ ниво?(става въпрос за френския културен институт)
Заключено