Ami pravi sa horata che parie ne sa vsichko, no sa mnogo, mnogo...
Ta v taq vruzka, ima neshta v BG, koito ne sa svurzani sas zaplatata, koqto ti poluchavash. Moze i da poluchavam 5-10000 lv. na mesec, no ako ostanalata chast ot naselenieto poluchava po 200-300, togava kakuv e smisala... 1 ptichka standart ne pravi :idea:
No tova ne e vsichko, ima mnogo drugi neshta koito trqbva da se promenqt v BG za da stane naistina dobro mqso za ziveene. Samo za primer :
Kato te spre policai da ti kaze dobar den, a ne da zapochva sas Zdrasti, sega kakvo shte pravime...?
Da mogat horata spokoino da izlizat pred bloka s decata si, bez da gi napadat ordi ot bezdomni kucheta ( ili v nai dobriq sluchai domashni, koito se vodqt bez kaishka i osir*t trevnite ploshti )
Da moga kato zavursha universitet, da si namerq rabota, a ne da trugna da molq blizki i poznati da me butat nqkude ( to ot tova idva chast ot shurobadzanashtinata )
Da moga kato eventualno 1 den pochna da pechelq po 5-10000 na mesec, da ne se nalaga da si broniram kolata i da hodq vuorazen po ulicata.
Da ne se nalaga da si ograzdam hubavata kusha s 5 metra zid, ta da ne moze nikoi da vleze i da mi otkradne imushtestvoto...
Kato se razmina s nqkogo po ulicata da nqmam chustvoto che iska da mi prereze gruklqna za nqkvi si 100-200 lv.
Da moga da vursha neshto polezno a ne ot 6 sledobqd da visq po kafetata...

( ne se surdete malka zakachka )
Ima oshte mnogo mnogo neshta, no nqma smisal da vi gi obqsnqvam, vse pak vsichki sme Bulgari i si gi znaem tiq raboti...