Помощ-въпроси много?
Re: Помощ-въпроси много?
MIRA777 написа: Ами почваме да попълваме форумлярите.Всичко е късмет ,като виждам.Познавам двойки заминали,без нито англ.нито френски ,даже и образование нямат.Но късмета беше с тях.Сега така се надули,че вече не говорят даже с майка си.Жалко......
Къде видя, че всичко е късмет???

За Канада са заминали по тази процедура??? Уау!
Начи ние учим за тоя де духа, можело и без? а как да позная ще имам ли късмет?
----
Еуфорията да не ти изиграе лош номер?
Я пак помисли! Да не изгориш с някакви кинти около това начинание!
И после форума да ти е виновен!
Събереш ли точки - нататък съм съгласен с късмета!

Re: Помощ-въпроси много?
KaloyanR написа:MIRA777 написа: Ами почваме да попълваме форумлярите.Всичко е късмет ,като виждам.Познавам двойки заминали,без нито англ.нито френски ,даже и образование нямат.Но късмета беше с тях.Сега така се надули,че вече не говорят даже с майка си.Жалко......
Къде видя, че всичко е късмет???
![]()
![]()
![]()
За Канада са заминали по тази процедура??? Уау!
Начи ние учим за тоя де духа, можело и без? а как да позная ще имам ли късмет?
Какво толкова се чудиш,ти вобще пробвал ли си?А не си ли чувал ,че на интервюто,хора знаели езика не ги допускат а тези които са учили първо ниво са вече в Канада?От къде падаш,от Марс ли?
----
Еуфорията да не ти изиграе лош номер?
Я пак помисли! Да не изгориш с някакви кинти около това начинание!
И после форума да ти е виновен!
Събереш ли точки - нататък съм съгласен с късмета!
KaloyanR, нищо незнаеш.
А за късмета - ето видиш ли - пак нищо незнаеш. Ако поне малко беше погледал Канал2001 щеше да знаеш че най-малкото един зар или боб можеше да хвърлиш и да видиш дали ще имаш, пък ако нямаш, пак на същия канал - телефони на специалисти - бол. Айде тоз път ти казах - за другия път да знаеш, излагаме се...
И за другия път да си пробвал - за да знаеш!

А за късмета - ето видиш ли - пак нищо незнаеш. Ако поне малко беше погледал Канал2001 щеше да знаеш че най-малкото един зар или боб можеше да хвърлиш и да видиш дали ще имаш, пък ако нямаш, пак на същия канал - телефони на специалисти - бол. Айде тоз път ти казах - за другия път да знаеш, излагаме се...
И за другия път да си пробвал - за да знаеш!

Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
- ZanzibarHero
Шапка ти свалям и аз, DesiR ... за безкрайното търпение ...Maria Bogdanova написа:Шапка ти свалям, DesiR! У теб има така нараченото чувство за ЕМПАТИЯ-когато хората са в нужда например, ти усещаш и се отзоваваш, без да ги обезсърчаваш или даваш съвети от сорта" намерете си някой друг да ви оправи докс, че вие няма да се справите"![]()
Maria, за каква нужда говориш в случая?