Как се доказва икономическо образование?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Fenia
Обратна връзка:

Как се доказва икономическо образование?

Мнение от Fenia »

Здравейте, магистър съм със специалност "Счетоводство и контрол" и професионална квалификация "Магистър по икономика".
Интересува ме има ли въобще някакъв начин за доказване на тази диплома и...означава ли въобще нещо тя в Канада?!
Предварително благодаря за съдействието:)
Комуто не харесвам....фийюююю.....au Canada:p~
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Дипломата се доказва по стандартния начин , но дали се признава в Канада е съвсем друг въпрос. Доказването става, като я заверите (нотариално заверено копие от нея) в министерството на образованието. След това я превеждате при заклет преводач и накрая може да я заверите във външно министерство.
Успех!
Аватар
Fenia
Обратна връзка:

Мнение от Fenia »

Може би не съм се изразила правилно :oops: ...въпросът ми е по-скоро дали се признава?
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Zdrawei,
abe ne znam dali nqkoi 6te ti priznae diplomata v Canada no pone moje6 da si q priravni6. Sled koeto spored men moje da ti q priznavat, no zabotodatelite dali 6te sa vpe4atleni ne znam. Ima i variant spored koito kato si priravni6 diplomata da pou4i6 o6te malko i da vzeme6 tqhna koqto sys sigurnost 6te teji. Hubavo pone 4e gi imat za ne6to po vreme na procedurata i na intervuto.
Аватар
Fenia
Обратна връзка:

Мнение от Fenia »

Za vsichki, tyrseshti otgovor na moqt vypros, davam link kym statiqta napisana i lubezno predostavena mi ot koko, za koeto mu blagodarq!

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=62
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Ами те затова статиите са най-отпред щото се предполага всеки нов участник да ги прочете първоначално и после да пита :-) Е и наопаки става а и статията наистина е много хубава.
Можеш да пуснеш и търсене в архивите там има доста полезна информация и сигурно ще намериш много интересни неща.
Заключено