Объркване от тия документи за Федералната
Объркване от тия документи за Федералната
Вижте какво ми праща една фирма за обработка на документите: Питах ги само за да ги проуча, но май нещо будалкат:
""От тук натам ние ще попълним предварителния въпросник - теста от Ваше име и ще изискаме от имиграционната служба на Вашия точен пощенски адрес, включително с кода, да Ви пратят необходимите докумети, които ще получите в голям бял плик и тогава пак ще поумуваме обстойно как да подредим най-удачно кандидатурата Ви за да е сред успешно класираните, зашото от това как са представени данните в този формуляр зависи получаването на поканата Ви за интервю от Канадска страна""
"
Какви са тия бели пликове? Не се ли свалят от сайта на имиграционните всички там документи и IMM и да се попълнят и пратят с всичките там приложени документи. Може ли някой да разясни малко?
Мерси
""От тук натам ние ще попълним предварителния въпросник - теста от Ваше име и ще изискаме от имиграционната служба на Вашия точен пощенски адрес, включително с кода, да Ви пратят необходимите докумети, които ще получите в голям бял плик и тогава пак ще поумуваме обстойно как да подредим най-удачно кандидатурата Ви за да е сред успешно класираните, зашото от това как са представени данните в този формуляр зависи получаването на поканата Ви за интервю от Канадска страна""
"
Какви са тия бели пликове? Не се ли свалят от сайта на имиграционните всички там документи и IMM и да се попълнят и пратят с всичките там приложени документи. Може ли някой да разясни малко?
Мерси
Последно промяна от plama на Съб Апр 24, 2004 5:12 am, променено общо 1 път.
Re: Объркване от тия документи
Формулярите могат да бъдат свалени от Интернет, но също така може да поискаш от консулството да ти ги изпратят по пощата.plama написа:Вижте какво ми праща една фирма за обработка на документите: Питах ги само за да ги проуча, но май нещо будалкат:
"
Мерси
Някак не можах да разбера за какъв предварителен въпросник става дума? Всъщност по коя процедура - федералната или за Квебек - се каниш да кандидатстваш?
Последно промяна от Koko на Пет Апр 23, 2004 7:42 pm, променено общо 1 път.
Да, ИРА, ако става дума за Квебек. Но аз останах с впечатление че Плама по принцип иска да кандидатства по федералната процедура.IRA написа:Taka beshe starata procedura za Quebec.Imashe predvaritelen vuprosnik -tui nare4enite purvi dokumenti.Prashtashe se toi i ako poluchish 2-rite zna4i subirash to4kite.Edno vreme 4ak na intervuto se nosexa prevodite na vsi4ki dokumnti.Nishto ne se prashtashe po poshtata.
А може .Аз новите процедури хи4 не ги знам,за ферералната 4аст също нищо незнам.
А фирмите според мен само ти взимат парите.Ти пак ти4аш да си събираш документите а те само ти попълват декларацията.Поне един познат навремето ползваше Жана-Е или как то беше там(не съм сигорна в името) и при нея така беше.Уж подготвяли за интевюто ама май на Български
.
На моят познат на интервюто Пиер Петров му беше казал"А и ти ли си ходил при тая л...та (това от възпитание го съкращавам )
Беше познал защото тя попълваше документите с пе4атна машина и явно се разпознаваха. Били пропищяли от нея 4е им се обаждала да задава въпроси а те явно много зе дразнят като никой взима пари за безплатана информация.
Това все пак не съм го приживяла аз .Може би ако ниакой е ползавал услугите на подобни фирми е по добре да опише как проти4ат нещатата.
А фирмите според мен само ти взимат парите.Ти пак ти4аш да си събираш документите а те само ти попълват декларацията.Поне един познат навремето ползваше Жана-Е или как то беше там(не съм сигорна в името) и при нея така беше.Уж подготвяли за интевюто ама май на Български

На моят познат на интервюто Пиер Петров му беше казал"А и ти ли си ходил при тая л...та (това от възпитание го съкращавам )

Беше познал защото тя попълваше документите с пе4атна машина и явно се разпознаваха. Били пропищяли от нея 4е им се обаждала да задава въпроси а те явно много зе дразнят като никой взима пари за безплатана информация.
Това все пак не съм го приживяла аз .Може би ако ниакой е ползавал услугите на подобни фирми е по добре да опише как проти4ат нещатата.
Te mai ikaxa za Qubecarskata procedura predi-Edna suna za purvi vuprosnik,vtora suma za 2-ri i treta za intervuto it t.t.Pak se subirat kum 1000 leva mai(tova po slyxove ,taka 4e se izvinivam ako ne e viarno) .Dosta xora ia polzvaxa na vremeto neznam zashto nikoi ne ti otgovaria.Moge bi ne pishat v foruma.
Vsi4ki zaminaxa .Moge oba4e da ne e blagodarenie na firmata a 4e si subirat to4kita.Ako ne ti se zanimava gi polzvaj oba4e ne e po burzo i te ne ti pomagat .
Vsi4ki zaminaxa .Moge oba4e da ne e blagodarenie na firmata a 4e si subirat to4kita.Ako ne ti se zanimava gi polzvaj oba4e ne e po burzo i te ne ti pomagat .
- estoyanova
- Обратна връзка:
Plama,не върши глупости!Жана-Е в никакъв случай!!!Точно тя подготви документите на мой приятел и Петрофф го отряза на интервюто!А всички преди него от същата фирма ги мотаха и викаха на второ интервю!
Ако ти се дават пари-давай!Но те няма да направят нищо за теб, а и до колкото знам не ти дават да гледаш какво пишат по формулярите и после на интервюто се вижда,че пишат пълни глупости и дават неверни данни!
Ако ти се дават пари-давай!Но те няма да направят нищо за теб, а и до колкото знам не ти дават да гледаш какво пишат по формулярите и после на интервюто се вижда,че пишат пълни глупости и дават неверни данни!