Къде и как си перете килимите?
-
хм, аз бих се замислила дали да изпера килима пред къщата където е общинска собственост или във вътрешния си двор, за който всъщност плащам "безумните данъци" ... това като предупреждение да не ти излезе нов чистия килимBubi написа:След като им плащам безумните данъци за къщата мога да правя пред нея, зад нея и в нея каквото си поискам. Не мога да разбера защо трябва да си играя да товаря и разтоварвам 2 пъти и да нося килимите на автомивка, като мога да ги изпера пред нас за 1 час. Виж че някой кебекар прозре идеята, че не е необходимо всяка година да си изхвърля мръсния килим и да си купува нов щом може да се пере.

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- ablood
- Обратна връзка:
Ще се изненадаш колко къщи имат предни дворове. Тях имат впредвид, като казват "пред къщата". Не тротоара.krimon написа:хм, аз бих се замислила дали да изпера килима пред къщата където е общинска собственост или във вътрешния си двор, за който всъщност плащам "безумните данъци" ... това като предупреждение да не ти излезе нов чистия килим
Да, точно така, имах предвид площадката пред гаража, която е доста навътре от тротоара и е под наклон и си има шахта за оттичане на водата, а ако го изпера отзад на верандата всичката вода ще отиде в тревата. Както и да е, за мен е по-практично и по-малко губене на време да си го изпера там, а на когото му се вижда срамно - моля, автомивки колкото искаш. Всеки сам решава за себе си.
аз също бих си изпрал килим на драйвуея, обаче закво ми е да имам килим?
само прахоляк събира и ме мързи да се гъзурча и да го пера.
и как карате коли от скрап много ми е чудно?
те вървят ли въобще?
аз като бях новодошъл хвърлих една кола на скрап, щото скоростната кутия беше за смяна.
предлагах да я ПОДАРЯ, на който иска да си плати смяната и никой не се нави.
да не сте ходили да ровите за нея после

те вървят ли въобще?
аз като бях новодошъл хвърлих една кола на скрап, щото скоростната кутия беше за смяна.
да не сте ходили да ровите за нея после

THC написа:аз също бих си изпрал килим на драйвуея, обаче закво ми е да имам килим?
те вървят ли въобще?
да не сте ходили да ровите за нея после![]()
![]()