зареждане на глави на мастилено струйни принтери
зареждане на глави на мастилено струйни принтери
Интересуваме къде в Монреал извършват тази дейност? И струва ли си?
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
http://www.piloshop.ca/
аз си купувам от тука и сам много доволна
аз си купувам от тука и сам много доволна
Re: зареждане на глави на мастилено струйни принтери
Според мен - НЕ. Аз съм го правил веднъж и нищо не се получи. Пробвай да си купиш "компатибъл" от магазин или даже от ebay. Аз последно си купих от ebay една кутия от 15 черно бели и 5 цветни за 20 кинта например или нещо подобно и вече повече от година не мисля за мастилото и кутията не ми изглежда даже и наполовина празна...kaleko написа:Интересуваме къде в Монреал извършват тази дейност? И струва ли си?
Сега остава само да се окаже, че принтера ми е мастилено струен, но това е друга тема

PS. много обичам коментарите на кръвната група - никога по темата

Някой не е ли чувал за комплекти за зареждане на глави на мастилено-струйни принтери(спринцовка,игла и мастило)...тук дали се намират такива работи. В плас вертю ми искат 20 кинта за едната глава ,т.е. вместо да си ги заредя ,по-добре да си купя нов принтер...сегашния си го взех за 45$. А и в линковете към сайтовете по-горе въобще не видях Хюлет Пакарт ,какъвто е моя принтер.
-
Това със спринцовките работи но трябва да се ползва скъпо мастило иначе качеството пада доста. Главите се износват и след 1-2 презареждания трябва да се сменят.
Това го знам. Кажи обаче от каде да си ги набавя?