нови промени
нови промени
Според вас има ли някакви промени това са някакви нови точки от 01.05.09 и разликата според мен като гледам е само накрая в точките няма както преди мин.57 точки от 1 до 6 въпрос а направо вече са мин.60т до 10въпрос .Ако някой открие други разлики нека пише или дали наистина е така както аз си мисля за крайния резултат.И ако е така това дали се отнася за нас които сме сега на интервю.
никога не се отказваме
Koя промяна визираш?Май няма такава,а просто са актуализирали таблицата с дата 01.05.09 /поне така изглежда/
В този контекст да питам миналите преди нас,без роднини в Квебек,колко точки дават по фактор адаптивност?Примерно +5 и нагоре или...
В този контекст да питам миналите преди нас,без роднини в Квебек,колко точки дават по фактор адаптивност?Примерно +5 и нагоре или...

Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
-
На интервюто не ти казват колко точки взимаш! Казват ти, че ти дават сертификата и това ти е напълно достатъчно.
Нали за това си там!!!
Ако за съжаление, не ти дадат сертификат, тогава получаваш писмо, в което е обяснено за кое колко точки си получил.
Много хора без роднини са получили точки за адаптация, така че не се притеснявайте. Пригответе се с информация за приятелите, които имате там!!!
Успех, ще се справите!

Ако за съжаление, не ти дадат сертификат, тогава получаваш писмо, в което е обяснено за кое колко точки си получил.
Много хора без роднини са получили точки за адаптация, така че не се притеснявайте. Пригответе се с информация за приятелите, които имате там!!!
Успех, ще се справите!