Какви документи се искат за КАКВАТО и да е работа, дето е на ЧЕРНО.
Нали затова е на ЧЕРНО, за да не искат документи или греша ???
Каква е разликата и какви документи искат нампример в публисак

Асето, аз съм в Монреал от 7 години - завършил съм френска гимназия в България и университет във Франция и въпреки това ми се налага по-често да използвам английски език. Ти в кой Кебек си? Ако работиш във фирмите за сметосъбиране е обяснима нуждата ти от френски език, но ако контактуваш с нормални хора и без френски можеш да се оправиш :idea:aseto написа:Оптикс, това че момчето говори свободно английски в Квебек не е същото като да говори свободно английски в БК.
Аналгин, виж каква работа си търси момчето. Освен това спорният момент беше защо момчето си търси да комуникира на български, след като знае английски.analgin написа:Асето, аз съм в Монреал от 7 години - завършил съм френска гимназия в България и университет във Франция и въпреки това ми се налага по-често да използвам английски език. Ти в кой Кебек си? Ако работиш във фирмите за сметосъбиране е обяснима нуждата ти от френски език, но ако контактуваш с нормални хора и без френски можеш да се оправиш :idea:aseto написа:Оптикс, това че момчето говори свободно английски в Квебек не е същото като да говори свободно английски в БК.
analgin написа:Асето, аз съм в Монреал от 7 години - завършил съм френска гимназия в България и университет във Франция и въпреки това ми се налага по-често да използвам английски език. Ти в кой Кебек си? Ако работиш във фирмите за сметосъбиране е обяснима нуждата ти от френски език, но ако контактуваш с нормални хора и без френски можеш да се оправиш :idea:aseto написа:Оптикс, това че момчето говори свободно английски в Квебек не е същото като да говори свободно английски в БК.