За Българския Език
Здравейте! Още една тема, която живо ме интересува - за българския език и децата. Обаче тук има поредната уловка, според мен. Местан е толкова турчин, колкото аз съм китаец. Местан е човек на властта или по-точно на безвластието в България. Целта е да се провокира реакция, да бъдат лоши българските "турци", да има храна за Атака, да има противопоставяне, разделение, мътни води и ... знаете какво се лови най-лесно в тях. Трябва българите да мислят за отвлечени теми, а не да се борят за справедливост, права и т.н. Колкото до петицията - тя цели да се види колко отпор ще провокира глупавото предложение и дали не сме загъбили напълно съпротивителните си сили. Затова е хубаво да я подпишем повече хора.
Няма защо да приемаш нещата лично,нещата, които написах в отговор на твоите коментари не са замислени като гадости, а са просто няколко извадки от твои собствени признания, написани преди това. Благодаря за предложението за бира, но в неделя целия ден съм на състезание и сега режимът ми не позволява да пия. Айде със здравеablood написа:Математика! Две деца не са достатъчни, имайки впредвид множеството бездетни, самотници и рано-починали. Здравите семейства би трябвало да компенсират.aseto написа:как изчисли, че 3 деца са необходими, за да запазя расата си?Съгласен. В масовия (и в моя) случай двамата работят, като мъжът изкарва малко, или много повече. Познавам само едно семейство-изключение, но там има дисбаланс във възможностите и амбициите.aseto написа:едно от най-неприятното е било жената да носи мъжа на гърба сиБолно ми е, че изразяваш нещата по такъв начин, защото харесвам образованите, интелигентни, самостоятелни жени. Лошото е, когато отлагат до безкрайност първото, или следващото дете, оправдавайки се пред себе си, че "сега не е момента", или "не мога да му осигуря добро бъдеще" и други подобни. Почти всеки ден минавам покрай някоя от множащите се монреалски джамии. Как за тези жени има много подходящи моменти? Нима "доброто бъдеще" е по-важно от мястото под слънцето?aseto написа:И сега имаш безочието да виниш българските жени за асимилирането ни като етнос и език?
Съжалявам, че представям нещата по такъв сух и директен начин, неприятен за такива чувствителни личности като теб. Няма нужда да си статистик - погледни Българските, или Канадските улици. Еманципацията вдига стандарта на бялата раса, като едновременно с това я заличава.
Вместо да продължаваш да ръсиш гадости по мой-адрес ела да пийнем по утешителна биричка с BBQ в слънчевата неделя!

-
- Обратна връзка:
То хубаво е, че може спокойно да спим, Емилчо, но ако ми кажеш откъде мога да си сваля подобен аватар, като твоя, но вместо Буш там да е Доган, би било много по темата!
Защото за последните 15-ина години в България са посторени над 1200 джамии и местата, където не се чува вече български език действително са нарастнали значително. И вината за това нямат българските майки, че не раждат бебета, а стратезите за създаването на мюсулманска пета колона в Европа. Подобно е положението и във Франция, и в Германия и почти всички "бели" европейски страни! Между другото - в Норвегия само преди 20 години е нямало нито една джамия. Сега само в Осло са над 100!!! Ашколсун, аферим
Защото за последните 15-ина години в България са посторени над 1200 джамии и местата, където не се чува вече български език действително са нарастнали значително. И вината за това нямат българските майки, че не раждат бебета, а стратезите за създаването на мюсулманска пета колона в Европа. Подобно е положението и във Франция, и в Германия и почти всички "бели" европейски страни! Между другото - в Норвегия само преди 20 години е нямало нито една джамия. Сега само в Осло са над 100!!! Ашколсун, аферим

- ablood
- Обратна връзка:
Не бих го нарекъл вина, заклеймявайки ги като виновни. Просто няма откъде другаде да се вземат бели бебета, които да ни наследяват. А като няма бели.... Виновен е съвременния забързан начин на живот и променената ценностна система.bibco написа:И вината за това нямат българските майки, че не раждат бебета, а...
Уви, след още няколко поколения това общество ще изчезне по естествен път.
- ZanzibarHero
То обществата ако изчезваха за няколко поколения до сега щеше да има само едно или две - Китайско и Хиндуистко.ablood написа:... Просто няма откъде другаде да се вземат бели бебета, които да ни наследяват. А като няма бели.... Виновен е съвременния забързан начин на живот и променената ценностна система.
Факт е, че има "внос" на работна ръка в "западното общество", поради намалялата раждаемост и необходимостта от увеличаване на производството и благата за този модел.
Факт е, че много имигранти копират поведението на страната приемник и след едно-две поколения намаляват раждаемостта и биват малко или много асимилирани.
- ablood
- Обратна връзка:
Изкривяваш думите ми! Не съм казал " няколко", а "още няколко". За много от северноамериканските мегаполиси работата е вече наполовина свършена.ZanzibarHero написа:То обществата ако изчезваха за няколко поколения до сега щеше да има само едно или две - Китайско и Хиндуистко.ablood написа:... Просто няма откъде другаде да се вземат бели бебета, които да ни наследяват. А като няма бели.... Виновен е съвременния забързан начин на живот и променената ценностна система.
Колко са белите в L.A. и Маями?
30 процента? По-малко?
bibco каза:
И как точно, това, дори и да е истина, застрашава българския език?за последните 15-ина години в България са посторени над 1200 джамии и местата, където не се чува вече български език действително са нарастнали значително. И вината за това нямат българските майки, че не раждат бебета, а стратезите за създаването на мюсулманска пета колона в Европа. Подобно е положението и във Франция, и в Германия и почти всички "бели" европейски страни! Между другото - в Норвегия само преди 20 години е нямало нито една джамия. Сега само в Осло са над 100!!! Ашколсун, аферим
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
-
- Обратна връзка:
въпроса е защо се позволява въобще да се гласува за такова нещо като премахването на българския като задължителен език? - според мен това предложение можеше да дойде и от БСП,СДС,НДСВ и другите мафиотски структури в управлението, причината да дойде точно от ДПС е да се продължи политиката на създаване на изкуствено етническо напрежение с цел отцепването на източните родопи в турска автономия.
точно така мисля по въпроса:)