Въпрос за кола
-
- Обратна връзка:
Един съвет и от мен. Огледай се за комби вместо разни ванове и SUV-та. Повечето "station wagon"-и с лекота ще съберат 2 столчета и 1 пътник на задната седалка, а и ще имаш още доста свободно място в багажника. По-евтини са от SUV или ван, а и по-икономични. Застраховката също мисля, че ще е относително по-евтина.
Погледни ако искаш този сайт: www.carsurvey.org
Може да видиш предимствата и недостатъците на различните марки и модели.
Погледни ако искаш този сайт: www.carsurvey.org
Може да видиш предимствата и недостатъците на различните марки и модели.
- ablood
- Обратна връзка:
Хора, сещате ли се, че детските седалки имат странични протектори, което ги прави доста по-широки от средностатистически задник? За това ли дойдохте в Kанада? Да гърчите 5-членно семейство в Focus? И да редите хранителните продукти на 5 реда един върху друг?Junior написа:Един съвет и от мен. Огледай се за комби вместо разни ванове и SUV-та. Повечето "station wagon"-и с лекота ще съберат 2 столчета и 1 пътник на задната седалка, а и ще имаш още доста свободно място в багажника. По-евтини са от SUV или ван, а и по-икономични. Застраховката също мисля, че ще е относително по-евтина.
Вярно е, че и аз съм стиснат, ама някои хора от всичко гледат да икономисат.

Шегувам се. Предполагам, че става дума за недоразумение.

за семейство с 2 малки деца - твърдо миниван... да има място и за седалките на децата, и за бабата, и за количката на едното, за колелото на другото и т.н...
аз имам 2 малки деца и като трябваше да купувам кола се чудех за вана (малко повече харчи щото).. но взех един 2002 караван и не съм съжалил и за момент за този избор...
инак на мен харчи около 12.5 като го търкалям нормално из града.. на междуградско пада до 9 и нещо... но пък колко работа върши тази кола - не е истина...
аз имам 2 малки деца и като трябваше да купувам кола се чудех за вана (малко повече харчи щото).. но взех един 2002 караван и не съм съжалил и за момент за този избор...
инак на мен харчи около 12.5 като го търкалям нормално из града.. на междуградско пада до 9 и нещо... но пък колко работа върши тази кола - не е истина...
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
- Lub0
- Обратна връзка:
Fireman, джетата е малка кола за Канада... ако сложиш 2 столчета, няма да има място човек да седне отзад...Fireman написа:Купете си най-търсената марка в Европа Volkswagen Jetta 1.9 турбо дизел.
Е,аз съм любител на дизела![]()
Jetta-та има достатъчно вътрешно пространство и голям багажник.Виждам,че в Канада я има.Единствения недостатък е,че не е 4x4 за зимните периоди
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
2001 за към $ 9000 мoже и някой нисан патфайндер да се намери - има място, има много добра проходимост и не гори чак толкова.
в сравнение с изброените по-горе американски боклуци е в пъти по-добра.
освен това ако гледаш за ван - мазда MPV, но ако смяташ да караш из снегове с вана кат се хвърлиш в пряспа трудно ще излезеш и тежи - не става да се бута.
в сравнение с изброените по-горе американски боклуци е в пъти по-добра.
освен това ако гледаш за ван - мазда MPV, но ако смяташ да караш из снегове с вана кат се хвърлиш в пряспа трудно ще излезеш и тежи - не става да се бута.
няма такова нещо ... освен ако не са ти откачени накрайниците на предната стабилизираща щанга - това понякога не се усеща дори. Имах колега със същия проблем, но при нормално каране няма грижи.ablood написа:Ще си позволя да не се съглася. Наистина навремето имах един ван Шевролет Лумина с нелепо смешен капак и ограничен достъп до двигателя, но при по-съвременните модели вече не е така.Slick написа:Единствен минус на вановете - по-трудното обслужване - (пример - смяна на свещи на V6 ). Инак - си е удобен - носи много багаж и винаги има място.
Недостатък на вановете - екстремното влизане в завой с висока скорост е свързано със сериозно люшване, последвано от... oops
Или ако си с неподподящ пазмер гуми. Вана ми е ДОСТА по-стабилен от Форд Фосус комби.
А по въпроса за джипове ... е те не се ли обръщат !? то такава кола няма. Хеле па тия с висок ц-р на тежестта и клирънс.
Не че е лошо да караш жип .. ма там си на други пари за поддръжка и гориво и други такива подобни . Иначе и такъв съм карал .. ма сега не ми е приоритет.
То по тая логика сичкото сокър мам-и щеха да са по канафките .. барабар с чаветата.