Мнения за Френски институт -София

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kli

Мнения за Френски институт -София

Мнение от kli »

Моля, ако има някой който е посещавал курсовете по френски във Фр.институт в София да сподели мнения.
Това което знам е че обучението там е много бавно. Мен лично това не ме притеснява,защото ще пращаме документи през м.Декември.
Интересуват ме други отзиви - как протича самото обучение .
Благодаря!
Nina&Vava

Мнение от Nina&Vava »

На мен обучението там ми харесва, аз съм посещавала четири нива, а мъжа ми девет. Разбира се има преподаватели, които са много добри и такива, които на мен не ми допаднаха. Курсовете, които са през седмицата и през деня не се посещават от толкова много хора и тогава има възможност да се говори повече.
Док. Букурещ - 11.02.2009
Баркодове - 25.02.2009
Медицински - 22.04.2009
Мед.изследвания - 27.04.2009
Мед.- Ок - 15.05.2009
Покана за виза - 2.06
Визи - 9.07.2009
breakcure

Re: Мнения за Френски институт -София

Мнение от breakcure »

kli написа:как протича самото обучение .
Благодаря!
както и ти самата си отбелязала - БАВНО!
у4ителите са ОК, оба4е такова мудно темпо би ми отнело над 2г., за да постигна нивото, което постигнах за 6-7м частни уроци.
Има и ускорена програма, но като се замислиш и тя не е много по-бърза.
Иначе като място мен хич не ми хареса - някаква стара мухлясала сграда пълна с префърцунени кокони-франкофонки :D
Mi6o76

Мнение от Mi6o76 »

Обучението е много добро!!!Там сме вече на 4-то ниво.Късмет е да попаднеш при добър преподавател.Нашата е фен на граматиката.Спуква ни ,но има защо.Извън учебника ни дава по5-6 листа само упражнения.Ходим на съботно-неделният.Хубавото е,че има групи от 09,12,15 часа.Абстрахираш се от сградата-там сме за да учим.
Преди бяхме в ИЧС на интензивен,също бяхме супер доволни.Там пък повече се говореше,което за начало е ОК.Сега сме и на частни уроци.Ако имате шанс да случите на преподавател и 2-те места са ОК.И на 2-те места има тестове след всяко ниво което също е супер за да се усетите къде сте.Подкрепям идеята :D
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
kli

Мнение от kli »

Мерси на всички, аз ходих до фр.институт и наистина сградата е доста стара но целия център на София изглежда така. За сметка на това вътре ми направи впечатление че е много модерно оборудван център, и много чисто. Общо взето създава приятна обстановка за учене.
Публикувай отговор