Развод преди Букурещ
Имам писмо от Лиза Шрайбер!
Здравейте,
Днес получих писмото от Лиза Шрайбер. В него пише:

Поздрави
Петър
Колкото допълнително време да загубя, сам съм си виновен! Ще си платя за всичките греховеВ случай на развод, Вие трябва да ни информирате и да ни изпратите във Виена Certificat de divorce, Certificat de sélection, както и този на съпругата Ви. След това ние ще третираме Вашето досие като неженен. Ако имате достатъчно точки, ще Ви изпратим нов Certificat de sélection.

Поздрави
Петър
Re: Имам писмо от Лиза Шрайбер!
Смяната на името е добре да стане в БГ. Влизане с едно име тук, издаване на сертификат, че после смяна е свързано с време , пари и усложнения после.
Re: Имам писмо от Лиза Шрайбер!
Пише в случай на развод - влез в Канада преди да се разведеш и всичко ще ти бъде спестено.sabina написа:Здравейте,
Колкото допълнително време да загубя, сам съм си виновен! Ще си платя за всичките греховеВ случай на развод, Вие трябва да ни информирате и да ни изпратите във Виена Certificat de divorce, Certificat de sélection, както и този на съпругата Ви. След това ние ще третираме Вашето досие като неженен. Ако имате достатъчно точки, ще Ви изпратим нов Certificat de sélection.
Поздрави
Петър
За името нямай грижа - тук ще си подадеш за документи с акта за раждане и ще ти ги издадат с твоето име.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Имам дата за делото
Датата за делото за развод е 12.12.2008. От 06.06 (интервюто) до 12.12 
Искрено се надявам всичко да мине на едно дело. След това изкарвам нов паспорт и изпращам необходимите документи до Виена. Ще ви информирам за развитието на казуса
Бъдете здрави!
Петър

Искрено се надявам всичко да мине на едно дело. След това изкарвам нов паспорт и изпращам необходимите документи до Виена. Ще ви информирам за развитието на казуса

Бъдете здрави!
Петър
- cherna_perla
Продължавам сам :-)
Днес в пощата ми намерих писмото, пристигнало на 17.03.2009. В него пише:
...Ние разгледахме искането Ви за преизчисляване на точките като сам кандидат. Резултата е положителен
Трябва да изпратя нов Contrat d'Autonomie Financière. Забравихме да го дадем на Лесли на интервюто, а след три дена на срещата в Военния дом тя каза, че не й е нужен.
В понеделник ще го изпратя и сядам да си чакам новия Certificat de Selection
Полежавам ви успех!
Поздрави
Петър
...Ние разгледахме искането Ви за преизчисляване на точките като сам кандидат. Резултата е положителен
Трябва да изпратя нов Contrat d'Autonomie Financière. Забравихме да го дадем на Лесли на интервюто, а след три дена на срещата в Военния дом тя каза, че не й е нужен.
В понеделник ще го изпратя и сядам да си чакам новия Certificat de Selection

Полежавам ви успех!
Поздрави
Петър
Имам нов сертификат!
Тази вечер в пощата ми намерих толкова дълго чаканото писмо с нов сертификат като сам кандидат! 
Взимам отпуск и подготвм документите за Букурещ. Вече няма какво да ме спре!
Успех!
Петър

Успех!
Петър
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Имам нов сертификат!
Желая ти успех и аз!sabina написа:Тази вечер в пощата ми намерих толкова дълго чаканото писмо с нов сертификат като сам кандидат!
Успех!
Петър
- cherna_perla