интервю на 22.04

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dean

интервю на 22.04

Мнение от dean »

здравейте всички вьв Форума.днес бях на интерв.при новия-но неуспешно.иначе човека е готин като цяло.Започнахме с обичаиното-представяне и т.н.питаме за дипломите-специалност,какво е професията ми от средното образование-а тя е дьрводелец.пита дали ще работя по нея.питаме за последната ми работа-какво сьм правил точно.питаме защо искам да отида в квебек-стандартните отговори.Пита ме за приятелите в Квебек-откуде ги познавам-аз имах писмо от тях и му го дадох.попринцип вупросите му бяха лесни но някои не ги разбрах като цяло че се наложи преводачката да ги превежда.Мен ме пита повече на Англиииски-а аз нищо не знаех.Накрая ми каза да си избера дали да отхвьрли молбата или щте се явя до една година пак след стандартните 200 ч.в Алианс-е аз избрах второто разбира се.И пак тяхните 3 точки-имам чувство че винаги така казват.и пак ми дадоха всички документи за квебек като трябва да им пратя писмо кога сьм готов.За срещата вув ВАРНА на 25.04ще гледам да доида в 18.00
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Неприятно се е развила ситуацията при вас, но пък като минете нивата, които ви искат ще продължите напред! Пожелавам ви да учите много и времето да мине бързо, за да се радвате на желаните сертификати!!!
Успех!
div

Мнение от div »

Здравей dean,
Не се отчайвай! Имаш шанс, ще поучиш още малко Френски и ще получиш сертификата! Това все пак не е окончателен отказ! А по-доброто владеене на езика няма да ти е излишно!

Хайде до неделя! Кураж! :lol:
sa6ka

intervu na 22.04

Мнение от sa6ka »

zdr. NE SE OT4AIVATE. VZELI STE PO DOBROTO RE6ENIE.TOVA SE SLU4I I S NAS NA 20.04 PRI SA6TIA.I NA nas 3 t. ne stignaxa i ni prati v aliansa.spoko,tolkova nervi ni kostva6e vsi4ko,no...... uspex vtoria pat i mnogo tarpenieeeeeee. tova e i za nas.
Аватар
mariane

Мнение от mariane »

Abe xora tyk nee pancion za devici be edinia ezik 0 na drygia veroiatno min znanie a be pitam ce dobre doidete tyka e kat ne znaete gram ezik nedaici boje da ce razgboleete mi vie shte izmrete tyk . Nali triabva da kajesh na lekaria kvo te boli ina4e mi kak shte pomogne. Otdelno drygite elementarni neshta m neznam mi vie cte napravo kyrajlii nectiga 4e obctanovkata nova pa i da ne razbirash e v moia mozak ne ce vpicva.
Botzo

Мнение от Botzo »

mariane написа:Abe xora tyk nee pancion za devici be edinia ezik 0 na drygia veroiatno min znanie a be pitam ce dobre doidete tyka e kat ne znaete gram ezik nedaici boje da ce razgboleete mi vie shte izmrete tyk . Nali triabva da kajesh na lekaria kvo te boli ina4e mi kak shte pomogne. Otdelno drygite elementarni neshta m neznam mi vie cte napravo kyrajlii nectiga 4e obctanovkata nova pa i da ne razbirash e v moia mozak ne ce vpicva.
mariane,
не се изхвърляй така. Какво толкова че не са знаели. Аз до сега през живота ми съм еимигрирал 2 пъти и 2 та пъти без да знам езика. Език се учи на място много бързо. А гледам че са разговаряли, т.е. не е да незнаят грам езика че да не могат да идат на лекар !!!
Така че гледай да си рашириш малко представите защото много неща има по света дето май не ги разбираш.
dean,
давай смело и да не ти пука. Следващия път си минал. Само не се отказвай. Ние 90 часа ги взехме за 4 месеца. Предполагам че ако се напънете тия 200 може до 6 да ги пликючите. Т.е. вие си знаете най-добре.

п.п. Ние също не знаехме езика (ннито фр. нито анг.). На френски жена ми беше писала 0 а аз 1 само защото френски фигурира в дипломата ми без да съм го учил (объркали са се като са ми попълвали дипломата). Интервюто пък беше на трети език, защото нямаше иначе как да се разберем. После направихме курса, взехме си сертификатите и сега чакаме медицински. А френския дето го бяхме учили сме го забравили и какво от това, пак ще го научим.
bahama
Обратна връзка:

Malovazno

Мнение от bahama »

Mnogo0 se izvinjavam (ama za6to li vsa6tnost??), no ne moga da ne popitam niakoi ot Vas!- sled kato ste tolkova golemi krititsi, za6to ne se zanimavate s ne6to po-polezno ot tova da darzite takav ton na hora, koito pi6at vav foryma za pomo6t , a ne za "konsko". Neka, koito ne iska ili NE MOZE da pomogne, da ne se obazda. S4itam, a tova ne e samo moe mnenie, 4e tozi forym e sazdaden, za da moze na6eto Balgarsko bratstvo da si pomaga. A moze bi gre6a?????
Аватар
avve
Обратна връзка:

смело - напред и нагоре!

Мнение от avve »

не се отчайвайте - по-добре отложено, отколкото отказване от мечтите!
каквото и да ви чака извън родината няма да е по-лошо от тук - може по-трудно, но не по-лошо!
във френския културен център 1 ниво е 90часа, взима се за 2 месеца!
NEVER GIVE UP!!!
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

dean, mogesh li da kazesh nesto pove4e - kolko znaeshe franceto i kolko angleto? I ne sa kosi mnogo, spored men 4oveka e prav - ne moge bez ezika, ako samo za tova te e varnal.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: смело - напред и нагоре!

Мнение от yaiuat »

avve написа:.....!
Какво искаш да кажеш с това:
avve написа:не се отчайвайте - по-добре отложено, отколкото отказване от мечтите!
:?:
Аватар
mariane

Мнение от mariane »

Botzo,

Neznam moje i da ci prav makar 4e az pone za cebe ci nebix rickyvala. Elementarno na gled neshto koeto mi ce cly4i cina mi ce criaza na balkonckata vrata nishto na gled a krav te4e zacegnat kravonocen cad e ama beshe po4ti 12 prez noshta da ida v cpeshno ama kola niamax et obadix ce v INFO sante e pomognaxa mi xorata ama nali triabva da im kajesh za da ti pomognat, otdelno pak za tova ako triabva da y4ish c deteto ci cporedmen ezika ti triabva za da oceleesh. Az li4no ne cam bog v ezicite naprotiv goliam zor mi e da gi y4a no nali triabva da ce obshtyva niama kak, prosto napr taz zabelejka ne da ce podigraia ili izxvarlia a zashtoto poznavam xora koito ce varnaxa imeno zaradi ezicite prosto nakratko cmiatam 4e dori c po loshi to4ki za cpecialnost a c perfectni ezici imash mnogo po golemi shancove za barzo i lecno aklimatizirane. E tova e moeto vijdane razbirace.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Botzo написа:,, А френския дето го бяхме учили сме го забравили и какво от това, пак ще го научим.
Абе Botzo приятел :) зарежи го тоя френски. Гледам много хора в Канада вкл и Куебек тръбят че в англето му е майката. :beer: :D :beer:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

taka de :wave: :specs:
Заключено