Na 11.12.2003 ni varnaxa za douchvane na Frenski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

dobri4uk написа:
D&N&D написа:Maja mi 8/7 za frenski i 7/7 za angliiski, a az 6/6 na frenski i 7/7 na angliiski
Abe hora kak s purvo nivo v Af pi6ete 8/7 na frenski........ Ne mojete da go zabludite- negovata rabota e imnno da proveri istinnostta na tova koeto ste pisali !! Az bih se po4ustval neudobno da me vzemat za drebnav Tricheur :oops:
Охо, Добричък, радвам се да те видя! :D :D :D
Как е в гр. Квебек?
Надявам се всичко при теб да е ОК.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

А за ученето на френски - във Френския институт, ИЧС... поне в София това са местата за учене, чиито дипломи мосюто признава....
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Molja tezi koito sa varnati ot intervju, molja neka ostavjat njakakvi telefoni za vrazka,za da obmenim INFO ! Pisah na dvata E-maila ostaveni po-gore ,no nikoi ne mi odgovori !Blagodarja Vi !!!
Катя Димитрова
Обратна връзка:

Мнение от Катя Димитрова »

Blagodarq na vsichki koito mi otgovoriha. Che ezika trqbva da se uchi tova mi e predelno qsno,a i nie go uchim.No mislq ,che golqmo znachenie za intervuto si okazva kysmeta i psihicheski dali shte izdarjish.Ako si malko po pritesnitelen......

Chao i uspeh na vsichki v tehnite nachinaniq
Заключено