Никога Dodge!!!!
Car problems? Arbitration or Court?
Car problems? Arbitration or Court?
Преди 9 мес. си купихме нова кола. След втория месец запоцнаха проблемите. И основния, скърца когато въртиш пълен ляв и десен. Механиците и инженерите не могат да я оправят и сега отиваме на Arbitration or Court. Някои има ли опит? Дайте съвет кое да изберем? Приемаме всякакви съвети и мнения.
Никога Dodge!!!!
Никога Dodge!!!!
- ablood
- Обратна връзка:
Пробвахте ли в защита на потребителите?
http://www.consumer.ca/1653
-
Fireman
- ablood
- Обратна връзка:
Pontiac Vibe и Toyota Matrix американски ли са, японски ли, индонезийски ли... щото е една и съща кола, с еднакви части.
Вече няма значение къде е седалището на марката, къде е сглобявана колата и къде са правени повечето части. Защото елементите идват от най-различни места по света. Май просто трябва да се види consumer's rate за да се прецени струва ли си парите.
Брат ми беше много разочарован, когато разбра, че Маздата му е правена тук, с двигател на Форд.
Вече няма значение къде е седалището на марката, къде е сглобявана колата и къде са правени повечето части. Защото елементите идват от най-различни места по света. Май просто трябва да се види consumer's rate за да се прецени струва ли си парите.
Брат ми беше много разочарован, когато разбра, че Маздата му е правена тук, с двигател на Форд.
Re: Car problems? Arbitration or Court?
С Chrysler говорихте ли или само с дилъра?
(по-добре да не се обръща темата на спор за американски или японски коли)
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Re: Car problems? Arbitration or Court?
Говорихме и с Chrysler. Резултата е един и същ.speedy написа:С Chrysler говорихте ли или само с дилъра?
ablood, Това твойто прозвуча като : Голям съм фен на рака, особено на панкреаса.
Кажи ми моля ти се, че се майтапиш.
Неона е възможно най-големия шит някога произвеждан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неона е възможно най-големия шит някога произвеждан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ablood
- Обратна връзка:
Ми да де! Чети какво пиша!Павел написа:ablood, Това твойто прозвуча като : Голям съм фен на рака, особено на панкреаса.